Sömnen ja...

Så... Gå och lägga mig tidigt eftersom att jag ska upp och åka flyg vare... Ja... Den där detaljen med att jag måste sova.... Perfekt. Nejmen jag avskyr när jag måste sova av den anledning att jag har någonting viktigt jag måste göra när jag vaknar som kräver att jag är utvilad, för det är endast då jag inte klarar av att somna. Nu gav jag upp, och istället för jag över lite musik till min iPod. Det kan trots allt vara trevligt med lite musik på planet.

Eftersom att jag är extremt trött och dessutom lat orkar jag inte föra över så mycket musik. Jag blev tvungen att formatera om min iPod, precis som jag alltid måste göra när batteriet tagit slut. (jag har haft fett mycket problem med den ända sedan jag fick den då jag gick i nian) Jag har ingen aning om vad som är på den, eller ens när det var jag använde den sist. Oh well. Jag lär inte direkt lyssna slut på batteriet, och gör jag det blir jag förvånad.

Apropå problem. Den dator jag sitter på just nu är så sjukt härlig! Jag har varit inne med min skoldator till skolans datatekniker oftare de senate två månaderna än vad alla i min förra klass var totalt under alla sina tre år på skolan. När jag lämnade in den i fredags fick jag låna den här datorn jag sitter på just nu. Jag önskar verkligen att jag kunde få ha kvar den här resten av terminen, vilket bara är ungefär en månad, för den här har inte krånglat över huvud taget. Dock får jag tillbaka "Tegelsten von Skrothög" på torsdag om allt gått som det ska. (Tegelsten von Skrothög är vad jag döpt den till)

Jag har ingen aning om hur sammanhängande (eller inte) den här texten blev. Jag är ungefär lika trött som igår när jag skulle somna. Då var jag så pass trött att när jag såg att tvålen var slut tänkte jag på toarengöringsmedel för att tvätta bort smink innan jag tänkte på sminkborttagningsmedlet som råkade stå rakt framför mig. (Jag insåg dock att min hud skulle reagera lite negativt på toarengöringsmedlet, så jag sket helt enkelt i att tvätta bort sminket) (Det säger också hur van jag är vid att använda smink...) (jag överanvänder paranteser) (nu tänker jag försöka somna igen)

Yarr!

Pirathelg med UNF. Hur mysigt som helst, även om jag bara var där igår och en liten stund idag. Vi (eller inte så mycket jag) såg pirates of the carribian filmerna, åt tacos, pizza, spelade little big planet och allmänt umgicks. Det var sjukt roligt att gå omkring inne på ica utklädd till pirat. Dessutom tyckte busschauffören, som hade kört mig på samma sträcka fem gånger igår, att jag var fin som pirat. Det var lite fint.

Det här var precis vad jag behövde efter ångesten med projektarbetet hela veckan. Fast jag är i alla fall klar med det och behöver aldrig mer tänka på det. Fett skönt!


(Censur för att hon inte ville vara med på bild)

Imorgon blir det till att kliva upp tidigt (eller tidigt och tidigt, åtta på morgonen är väl kanske inte så tidigt egentligen) för att åka flyg. Jag vet redan nu att jag kommer att svära över Arlandas puckade placering av den gigantiska parfymshoppen, som jag alltid gör. Det går nämligen inte att undvika den för att ta sig mellan inrikes och utrikesterminalerna.

Oh well. God natt!

Just nu känner jag mig så jävla bra!

Min projektrapport blev fjorton sidor lång och det enda jag skrev var att liveinspelning låter bättre än midi. (Jag borde bli politiker, för jag kan ju det här med att prata mycket utan att egentligen säga någonting) Efter all stress med projektarbetet är jag äntligen så gott som klar. Det enda jag har kvar att göra är att bränna mina två inspelningar på en CD och lämna in till läraren, sen behöver jag aldrig tänka på det nå mer!

Bara 46 dagar kvar till studenten. Panik, panik, panik, panik... Nä, just nu känns det alldeles för bra för att panika. Den paniken får komma sen, just nu har jag inte tid att panika. Prov, stora inlämiingsuppgifter och mer prov snart jao!

Oscar, du får mig att le

"Om man då kombinerar milkshake med kramar? Blir det fantastiskt eller bara kladdigt då?"
Citat från Oscar, nåt han skrev som kommentar till nån gammal text jag skrev för nåt år sedan. Det där citatet gjorde min dag!

Den här kvällen och början på natt har varit väldigt... Speciell. Jag har känt en typ av ilska jag inte förut kännt. Åtminsotne inte riktat mot den här personen. Jag höll mig ändå lugn (nåja, nästan i alla fall) vilket med mina aggresionsproblem är en ganska stor personlig vinst. Jag tror att det kommer att komma någonting bra ur det här, även om min tisdag imorgon (eller idag blir det ju) får ta smällen. Jag kommer att ligga sömnlös resten av natten, och någon gång kring halv sex kommer jag att inse att jag egentligen är ganska trött, men om jag somnar så kommer jag inte att vakna till min enda lektion imorogn. Oh well. Det är sånt som händer.

Jag är inte långt ifrån klar med min projektarbete. Jag måste fortfarande finslipa min rapport, spela in flöjten och fixa gitarrtabulatur, bastabulatur och trumnoter. Jag satt med min rapport hela lördagen och en stor del av söndagen. Jag hade inte klarat av det utan stöd från min dumfåne. Jag har aldrig någonsin varit så ilsken på ett worddokument som jag var natten mellan lördag och söndag. Jag nästan slängde datorn i väggen, men han lugnade mig.

SMÖR.

Jag kände att det var vettigt att skriva smör.

Jag har börjat med nåt smart för övrigt. Jag har döpt det till "Menskalender". Det är basicly vad det låter som. En kalender, jag skriver ner där varje första dag jag får mens. På så sätt kommer jag kunna i framtiden se om min mens beter sig konstigt. Jag fick tips om att göra så i åttan, och jag bah "jaja, jag fixar nån gång". ...Nu har jag fixat, såhär fem och et halvt år senare...

Nejmen nu är jag hungrig, så nu ska jag sluta snacka nonsense, fjäsk och vad annat jag nu kan ha tänkas svamlat om. BLABLALBA

PA100 går mig på nerverna

Rubriken säger det mesta. Jag var tvungen att avanmäla mig från DÅMet på grund av att jag inte är klar med mitt projektarbete. Det är jag fortfarande lika sur över, för jag ville verkligen vara med där. Hade verkligen behövt en helg utan att tänka på skolarbete, utan att vara hemma och med en massa folk.

Det som stressar upp mig mest är inte projektraporten, även om den får mig att vilja spy upprepade gånger, bara för att ha en ursäkt till att slippa skriva den. Det som stör mig, och stressar mig, mest, det är att jag inte ens har spelat in det sista. Det var meningen att vi skulle göra det i torsdags, men istället behövde jag lämna in min dator för att få den omformaterad.

Och det jag känner just nu?
GGGJDIHGAÖHRÄOIHÄZI

Ungefär. Fast lite mer panikartat.

Jag missade DÅM. Jag mår piss.

Okej, lite roligt var det väl då...

Tja... Jag antar att det här är vad som händer när jag försöker vara lite mainstream...

Påsklov med plugg

Jag har verkligen ingen som helst ork till skolan just nu, men deadline för PA100 är lixom ganska så snart, vilket innebär att jag måste jobba på med det ändå, trots att jag mer eller mindre håller på att somna.

SUCK.

Oh well, hittills har jag haft ett riktigt najs lov, trots att jag inte fått nåt skolarbete gjort och inte heller åkt iväg nånstans.

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGG

btw, den här kon är söt;

två morötter!

Just nu har jag bara två månader kvar på mig att göra klart allt skolarbete, vilket känns rätt så panikartat. Bara två månader.... Jag är så fruktansvärt skoltrött, jag finner verkligen inga ord för det, men nu har jag två stora morötter! I maj ska jag iväg till Göteborg (eller Mölnlycke om man ska vara petig) på intevju för folkhögskola... Shit vad jag vill in på den utbildningen! Det kan jag inte om jag inte går ut gymnasiet med fullständiga betyg. Den andra moroten är en helgkurs i Kramfors. Den verkar givande, intressant och rolig. Sista anmälningsdagen till den är i slutet av april, och jag har sagt till mig själv att jag ska åka på den kursen, men bara om jag är ikapp med allt skolarbete!

Just nu har jag bråkat med historia. Det är verkligen inte intressant för fem öre. bleh. Oh well. Två månader. Nu kör vi. plugg plugg plugg!!

Du har så fruktansvärt lätt för att få mig att vara lycklig. Jag vet inte hur du gör, men jag är glad att du gör det. Jag älskar dig!

För att summera helgen

Jag var på UNFläger i helgen. Vi umgicks och var på Umeå Open. Såhär roligt hade jag i Fredags tills jag fick en armbåge i huvudet och därför var tvungen att åka hem;

Det var en klockren träff, armbågen träffade precis på mina glasögon på näsbenet i full fart, vilket resulterade i att hela mitt huvud kändes som att det skulle sprängas. Jag stack tillbaka på Lördagmorgon och var med på festivalen på Lördag kväll, trots att mitt huvud fortfarande gjorde lite ont.

Under dagtid var vi ute på stan och galnade oss, så att säga. Det resulterade i en film, nämligen denna;

Jag är sjukt nöjd med helgen, jag har tillochmed fått lite skolarbete gjort, trots att att jag var upptagen hela helgen.

Imorgon börjar nya jag på riktigt. Inga mera undanflykter.

RSS 2.0