krogrunda med UNF

Jag har haft den bästa kvällen på länge! Vi gick runt och testade krogar och resturanger på deras alkoholfria utbud samt om de kollade legg på våra minderåriga medlemmar. Jag var med på tre av ställena. Ett av de var helt okej, även om "salt lassi", som drinken hette, smakade som skit. Den bestod av mjölk, youghurt och diverse olika kryddor... Annars har jag druckit bland annat mangojuice, någon fancy jordgubbsdrink, nån blåbärsdrink och en asgod mandarindrink.

Alla bilder jag har från kvällen;

Nu är det dags att sova. Eftersom att jag är extremt trött efter en lång, jobbig vecka och en awesome kväll ute lär jag inte ha några som helst problem med att somna, trots helikoptrarna som flyger runt ute och bevakar den årliga fysikgrändsfesten. Imorgon bär det av till Wendelsberg! Ser grymt mycket fram emot det!
GOOD NIGHT!

Idag drack jag öl.

UNF var på skolan och delade ut smakprov på systembolagets alkoholfria utbud idag. Jag var där och hjälpte till med både värvning, svara på frågor, sätta upp affischer och dela ut dricka till elever den tiden jag hade mellan lektioner, och även en stund efter att jag hade slutat. Det var rätt roligt att släppa allt och för en gångs skull prata om någonting jag faktiskt har koll på. Detta var precis vad jag behövde när jag mer eller mindre kände mig som begagnad gröt. Dessutom har jag drack jag min första öl idag. Den var extremt äcklig, och enligt många smakade den likadant som vanlig öl, fast något mindre beskt. Den var besk nog för mig men föll mig inte i smaken what so ever. No more öl för mig! Tyckte mest att det var komisk situation att jag, som är nykterist, stod och drack öl mitt i korridoren på skolan mellan två stycken prov.

Bild från idag. Jag snodde den från UNF Västerbottens facebooksida.

Nejmen lite mer plugg nu, Imorgon börjar jag inte förrän vid tolv ungefär, så jag ska utnyttja att jag har sovmorgon genom att plugga halva natten nu. Bara en vecka kvar innan allt ska vara klart!

Lite åsikter

Okej, måste skriva ner lite åsikter jag har, bara för att jag är så arg på dagens samhälle. Den som vill får väldigt gärna argumentera med eller mot mig på dessa punkter. (Den som inte vill slipper)

Läkarintyg vid frånvaro
Som det ser ut just nu på skolan måste man ha läkarintyg för varje sjukanmäld dag. Jag tycker att detta är vansinne. Jag har full förståelse för att rektorn eller vem det nu är som sköter det där vill se sjukintyg för den som är borta mer än en vecka i sträck, eller kanske oftare borta än närvarande. Det jag tycker är sjukt är att det inte spelar någon roll vad orsaken till frånvaro är, du ska ha sjukintyg. Jag behöver stanna hemma minst två dagar i månaden på grund av att jag får mensvärk i den grad att jag knappt kan röra på mig, och rör jag mig i för snabb hastighet spyr jag av smärta. Varför ska jag gå iväg och få läkarintyg för det? För det första, kan jag ta mig dit kan jag lika gärna ta mig till skolan. För det andra, varför ska jag ta upp tid och resurser från de som faktiskt behöver vara där, för att jag ska få veta någonting jag redan vet? I detta fall att min kropp fungerar som den ska i och med att jag får mens. Möjligtvis kan jag få ett tips om att svälja lite värktabletter (som att jag inte hade tänkt på det själv innan). Det är inte direkt som att jag föredrar att stanna hemma i all världens smärta framför att gå till skolan och få mitt dagsbehov av att vara social. (Ja, och bieeffekten att jag lär mig nåt i samma veva förstås)

Jag tycker att det låter lite som att staten försöker ändra om reglerna för att så lätt som möjligt kunna dra studiebidrag från elever och därför spara pengar.  Det de i sådanafall inte har tänkt på är att de istället förlorar pengar på att fler behöver ta sig till läkare och vårdcentraler för att få fåniga läkarintyg om feber, mensvärk, förkylningar och så vidare.

Nu säger jag inte att det är så, jag är mycket väl medveten om att de försöker minska på skolken. Dock borde de se över deras metoder då denna piska drabbar även oskyldiga.

Dålig information på skola
Jag råkade nyss se i klassgruppen på facebook att läraren hade skrivit ut datum och tid för uppspelning av de låtar som vi gjort under året. Vid första anblick tyckte jag att det var bra att han hade skrivit ut det så att vi i klassen kunde se det, men sedan tänkte jag om. En tjej i klassen har inte facebook, och det enda andra informationskällan hon har åtkomst till i skolsammanhang var inte uppdaterat om detta. För det andra var inlägget publicerat på facebook en kvart innan den första tiden var utsatt. För det tredje såg jag mitt namn där, vilket gjorde mig rätt så fundersam eftersom att jag varken har hört någonting om detta över huvud taget, eller ens går några som helst musikrelaterade kurser detta läsår. Tydligen var min tid igår.

Jag tycker det är absurt att information ska gå ut så sent att de flesta inte ens hinner se den i tid. Och att den dessutom endast går ut på en sida som alla i klassen inte ens har tillgång till gör det inte bättre. Jag kokar av ilska.

Det här med närvaorn... Hur är det ens tänkt att det ska vara möjligt att få 100% närvaro, när vissa lektioner bli extrainsatta och informationen inte ens hinner gå fram till eleven? Räknas det som giltig frånvaro? Måste jag skaffa sjukintyg på att jag inte kollar facebook tillräckligt ofta?

Klump med jobb
Jag är gröt i huvudet. Jag, precis som många andra jag pratat med, upplever det som att skoljobbet går i vågor. Ibland är det verkligen ingenting att göra, medan andra gånger är det precis allt att göra. Framförallt nu i slutet är det allt att göra, plus alla rester som förut inte hunits med för att högen med saker att göra konstant har vuxit och i vissa fall glömts bort för att det gått så lång tid. Enkel lösning? Lärare, prata ihop er med varandra så att inte alla prov och betygsgrundande inlämningsuppgifter hamnar precis samtidigt. Just nu är det som att precis alla lärare tänkte "ja, vi kör en tredjedel av krusen de sista fyra veckorna nu, eftersom att vi ändå har varit så slappa resten av året". En tjej sa det här till mig; "Jag börjar misstänka att alla lärare har paktat ihop sig för att totalt bränna ut så många elever som möjligt precis innan studenten.". Precis så känns det. Eller som att de har nån typ av sport. "Flest utbrända elever vinner".

Fast när jag tänker efter, utbrändhet borde faktiskt gå att få läkarintyg på. Aha! Det känske är så det är! En hjälp till alla stackars elever som inte har giltig frånvaro, vi fixar en gilltig anledning!


Ställ mig mot väggen!
Har jag brutalt fel här någonstans? Uppfattat helt fel fakta eller missförstått någonting annat uppenbart? Har jag de mest puckade åsikterna som finns i hela världen? Var jag flummig, otydlig och allmänt respektlös någonstans i min text? Lämna då gärna din åsikt så jag får se någon annans perspektiv på samma grej. Jag fiskar inte kommentarer, jag vill bara suga åt mig olika åsiker och perspektiv för att på så sätt få en djupare förståelse för hur andra tänker. (Nu låter det som att jag försöker söka nåt typ av jobb här...)

Tack för din tid. Nu ska jag sova så jag har någon form av energi inför morgondagens två betygsgrundande prov. Det lär nämligen inte gillas som giltlig anledning till sjukdom att jag satt uppe vid min dator för länge kvällen innan.
Chiao!

En "mitt-liv-suger"-dos

Vaknade, med en vagel jag förmodligen fått av stress, av att jag slog tån i väggen, upptäckte att vi hade slut på mjölk, glömde samhällskunskapsboken och mina hårsnoddar hemma, matteprovet gick åt helvete, jag bröt ihop på lunchen, som för övrigt var rätt oätlig, hade ont i både huvud och mage på samhällskunskapen, fick mer inlämningsuppgifter att göra innan första juni och missade bussen från skolan men var allmänt less så prommenerade, trots att mina knän knappt höll för det. Nu har jag dumpat mitt feta arsle i lokalen och väntar på att klockan ska bli kvart över tre. Då ska jag nämligen äta middag, eftersom att jobbet förväntar sig att man ska ha ätit middag innan klockan fyra. (vansinne för min del som är van att äta middag kring 18-19 nån gång) Jag är inte det minsta pepp på att sitta med min telefonskräck och få samtal på samtal med arga folk som argt säger att de inte är intresserade av nån tidning. Jag fick knappt nån sömn i natt heller, så jag skulle ge väldigt mycket för att få sova direkt när jag kommer hem, men nope. Imorgon har jag två prov jag måste göra. Jag har varken haft tid eller möjlighet att plugga till dessa tidigare, så jag får ta mig tid till det när jag kommer hem, kring tio ikväll nånting.

Bleh. Jag borde inte gnälla, men det är svårt att låta bli...

Frysen, the place to be!

Okej. Idag (eller igår blir det ju, klockan är efter tolv) hade jag mitt första pass på mitt glamourösa jobb som telefonförsäljare. Det var en introduktkon för att vi skulle skriva på avtalet, få information om företaget och lite utbildning om arbetet. Det var fruktansvärt utmanande att vara där med min kolosala mensvärk, som dels har hindrat mig från att vara i skolan två dagar i rad och som dessutom gör att jag har svårt för att röra mig. (Rör jag mig i för snabb hastighet när jag har så ont som jag hade spyr jag av smärta, vilket inte är så roligt att råka göra, framförallt inte första dagen på ett nytt ställe) Dessutom har jag världens telefonskräck, så när jag tog samtal satt jag och skakade, stammade och pratade ovanligt fort. (Med tanke på att jag i vanliga falll brukar ha tempo när jag pratar innebär det att det praktiskt taget var omöjligt för kunden att höra vad jag sa) Ett samtal stammade jag så mycket att det enda jag fick fram var mitt namn och namnet på den tidining jag skulle sälja, innan jag fick ett argt "jag är inte intresserad!".

Imorgon (eller idag blir det, klockan är efter tolv) och dagen efter det har vi också introduktionspass. Jag hoppas att det går bättre då, trots att jag kommer att känna mig som gröt. Imorgon (idag) har jag nämligen också nationella prov i matte B och på torsdag har jag två prov, (samhällsekonomi och ekologi) direkt efter varandra.

Nu kan det verka som att det var en dum idé att söka jobb som telefonförsäljare med min telefonskräck, men nä. Jag tänkte att det här är ett skitbra sätt för mig att få bort den skräcken, tjäna egna pengar och dessutom skaffa lite arbetserfarenhet.

Varför sitter jag då uppe klockan halv tre på natten när mitt nationella prov börjar 8.25? (eller 8.30 kanske det var, är inte helt säker) Jo! Jag har letat efter min miniräknare som ett fån. Nu har jag tillslut hittat den. I frysen av alla ställen. Hur kommer det sig att jag hittar typ allt där? Miniräknaren, mina nycklar, glass, min vänstra sko osv... Är fortfarande uppe i varv, så försöker lugna ner mig så jag kan få i alla fall några timmars sömn.

Bara några dagar kvar...

Gratis dildos?

Jag läste på aftonbladet om en idé från "Absoloo", en fransk sexshop, som handlar om att ge ut gratis dildos till Diablospelares partner. Detta eftersom att de anser att många som spelar Diablo 3 knappt kan slita sig från skärmen nu eller den närmsta tiden. Det resulterar i att deras flickvänner eller pojkvänner känner sig ensamma. Det enda de behöver göra är att ta en bild på sig själva med ett exemplar av Diablo 3 och posta på deras facebooksida, så får de en gratis dildo hemskickad till sig, oavsett vilket kön den på bilden är.

Jag fann det hela rätt komiskt, men det roligaste var att läsa alla kommentarer. Folk som säger att gamers har ändå inga flickvänner, folk som blir sura för att de tycker att det är kvinnoförtryck och folk som faktiskt tycker att det är bra. Jag vet inte om jag fann det komiskt för att jag faktiskt tycker att det är roligt, eller för att resten av min dag har betått av plugg, plugg och mer plug, vilket i sin tur har resulterat i att min hjärna mer eller mindre är gröt.

Det här är hur som helst verkligen skitbra reklam för företaget och tanken är faktiskt fin.

Tack Elin för att du postade det här på din facebook, annars hade jag inte hittat det. Made my day. Haha tycker nästan att det är synd att min pojke inte spelar Diablo... x)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article14851036.ab?fb_comment_id=fbc_10150855570254947_22452887_10150856779559947#f2cda62b385706c

Dagens...

Dagens felhörning; "Jag ska iväg till polisen och fixa ett ligg". Egentligen sa han att han skulle fixa ett legg, men jag antar att jag bara hör det jag vill höra.

Dagens skadeglädje; På bussen till skolan i morse satt jag på ett av sätena då man åker baklänges. Några säten längr bak i bussen satt två tjejer som satt och sminkade sig. Bussen tvärstannade plötsligt för trafikljusen vilket resulterade i att en av tjejerna råkade få ett långt svart mascarastreck från ögonbrynet och några centimeter uppåt. Jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt, skadeglädje är den enda sanna glädjen. Plus att hon faktiskt får skylla sig själv som sminkar sig på bussen.

Nu har jag ungefär en timme kvar av min håltimme som jag ska plugga på. Har prov i eftermiddag som är betygsgrundande.
So. PLUGG!

Bikini för sommaren

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?


Jag behöver inte alltid vilorummet, men när jag gör det är det upptaget

Jag var vaken hela natten för att få klart ett skolarbete. Jag var så sjukt stressad, för hade den inte kommit in idag hade det blivit IG på kursen pga brist på material att betygsätta. Det var på den nivå av stressad att jag inte kunde ta in någon som helst information. Det jag saknade var mer eller mindre "vi andas in det växter andas ut och växter andas in det vi andas ut" jag behövde, men jag kunde inte ta in den informationen, hur klart och tydligt det än låg framförmig. Dessutom var det där nåt jag lärde mig redan på dagis och som alltid finns där i bakhuvudet, så var låg egentligen problemet? Jo, stress.

Eftersom att jag började klockan 8.25 hann jag inte sova över huvud taget. Första lektionen var mattematik och jag tog inte in ett piss. Var bara där för närvarons skull. Den tiden hade altså varit mer värdefull om jag hade varit i sovande läge. Nästa lektion skulle börja klockna 12.00, men läraren är hemma med sjukt barn, vilket resulterar i ytterligare en timme på min dryga håltimme. Jag blev skickad till skolsyster av min mattelärare med motivationen att jag behövde sova en timme eller två, minst, och därför skulle be om att få låna vilorummet. Jag har inte lånat det en enda gång under det här läsåret och det har alltid varit ledigt när jag gått förbi, men just idag, när jag faktiskt behövde det var det såklart upptaget.

Tack skolsystemet som gör att jag inte bara kan göra jobbet hemifrån och därmed få minst fem gånger mycket mer gjort än de dagar jag måste vara på skolan och dra allmin energi åt att inte bryta ihop. Tack.

Jag vill också vara en del av ngonting sådant här....

Det här är bland det bästa jag sett på länge... Jag vill också vara en del av något som är sådär awesome!

Så har det slutligen hänt då

...I morse var det så stark vind att jag blåste av min cykel.

Jag är lite irriterad på arbkursen (arbetsmiljö och säkerhet). Jag förstår varför kursen finns och varför den är obligatorisk, men den är likförbannat tråkig. Nu helt plötsligt har vi börjat gå igneom ämnet alkohol på arbetsplatsen, det enda jag hittills har varit det minsta intresserad av under kursen. Vi kommer inte ha prov på det. Nu menar jag inte att jag älskar prov och så, men det hade varit det enda provet jag inte hade haft några som helst problem att plugga till i den här kursen.

Idag har jag också lämnat in lånedatorn och fått tillbaka min tegelsten. Det tog emot ganksa hårt eftersom att jag inte upplevde några som helst problem med lånedatorn och min krånglade redan när den höll på att startas upp, hos datateknikerna. Jag har snudd på varit inne hos datateknikerna oftare än jag duschat den här terminen. Känns stabilt. Eller kanske inte. (Visst, jag kanske inte är superteknisk, men tillochmed jag fattar att nåt är fel när datorn upprepade gånger hänger sig för att jag försöker byta färg på texten i Word)

Det blåser och regnar ute. Jag sitter i lokalen och funderar på hur jag ska finna energin till att släpa med mig cykeln hem igen. Vi hade ingen nuko (nutida konst) idag, vilket resulterade i att jag slutade före lunch. Ändå ganska skönt med tanke på att jag finner nuko extremt onödigt (jag menar, när och varför kommer jag behöva kunskaperna i att analysera tavlor någonsin i hela mitt liv?) och att jag inte sov så bra i natt.

Svammel svammel. Ge mig energi...

Min telefon är oartig

Jag hade en awesome dröm. Den var spännande och jag ville verkligen veta hur det slutar. För precis när den där random personens byxor sprack över knät, då ringde min telefon och väckte mig. Hur oartigt är inte det?

Det var ett nummer jag inte kände igen. Jag tänkte "hm... Handlar det här om skolan eller?" Jag svarade nervöst i telefon, nyvaken som jag var. Tio sekunder in i samtalet var jag avslappnad, glad och sprallig. Jag fick nämligen ett till sommarjobb. Visserligen fick jag inte det jag hade sökt, men jag fick ändå ett annat jobb på samma ställe, vilket ändå gjorde mig glad.

...Min sommar kommer vara fullspräckad med saker att göra. Tur att jag har min kalender, annars skulle jag utan tvekan råka dubbelboka mig fyra gånger om varje dag.

Jag har världens sötaste kusinbarn!

Jag hittade den här bilden som Po hade lagt upp på facebook. Jag blev så glad av den. Lilla Emma är så sjukt söt! Jag var inte ens medveten om att de tog en bild just då. Däremot var jag väldigt rädd att tappa henne eller på annat sätt skada henne... När jag träffade henne fick jag veta vad jag är för henne. "Second cousin once removed". Jag fann det väldigt komiskt. Fast then again, svenskans "syssling" är faktiskt inte så mycket bättre.

Tre månader och nästan lika stor som en nittånåring... Är det jag som är liten eller hon som är stor? ;)

Jag har verkligen världens sötaste kusinbarn!

Nu är sommaren äntligen påväg!

Igår tyckte jag att det var sommar på riktigt. Jag cyklade för att ta mig någonstans istället för att åka buss. Förra gången jag cyklade var det mest för själva cyklandets skull. Nu var det för att jag var för snål för att betala bussen och det finns inte längre någon snö på cykelvägarna. Det tog visserligen längre tid än att ta bussen, men then again. De håller på att gräva upp typ halva cykelvägen över ängarna, så där behövde jag gå (nästa gång cyklar jag på andra sidan, bredvid den stora vägen istället)  sen råkade jag cykla fel eftersom att jag egentligen inte hittar på den statsdelen där han bor. Eller fel och fel, jag cyklade som jag hade tänkt och jag hittade rätt, men jag cyklade typ runt hela skiten istället för att ta mig direkt dit jag skulle. Tog kanske tio minuter längre. Oh well, jag kom i alla fall fram dit jag skulle.

På kvällen igår var min Dumfåne och Mårten och trollade på en fritidsgård. Jag följde med dit. Det var tänkt att jag skulle ta lite bilder, men det sket sig eftersom att jag inte förstod mig på Mårtens mobil. Det var roligt i alla fall. Roligast var att se publikens reaktioner på deras trick.

Bild på min älskade som jag tog på Night Flight i Skellefteå för... Öh... när det nu var...

För övrigt försökte jag hitta en låt idag. Eftersom att jag inte visste vad låten heter sökte jag på det enda ordet jag visste var med i låten. Jag hittade inte låten. Efter ett tag råkar jag av en slump hitta den. Det visade sig att det enda ordet jag visste var med i låten inte ens var med i låten... Fail...

Glöm vad jag sa

Det här är en ASBRA DAG! Jag fick nyss ett telefonsamtal OCH JAG FICK THE MOTHER FUDGING SOMMARJOBB!!! Jag är så sjukt glad att jag inte ens bryr mig om att det är tråkig hockey på TV, jag är så glad att det bara sprutar om det! WLAAARGH! :D

Btw, den utsikt jag har haft de senaste två timmarna genom köksfönstret;

Soon...

jobbansökan...

Igår sökte jag sommarjobb. De sa att de skulle ringa idag om jag fått jobbet och inte alls om jag inte fått det. Jag tror att jag inte kommer att få det jobbet, för jag satt nervös som en harskranka hela intevjun och pratade i en och samma ton. Dessutom tog jag bra tid på mig mellan varje fråga och varje svar... Förutom när hon bad mig förklara varför de skulle anställa just mig. Då svarade jag fort "jag är blyg...". Jag menar, VADFAN!? Vem svarar så?

Sen vet man att en jobbintevju gått bra när man fått svara på fler frågor om sin pojkvän än om sig själv... Eller kanske inte... "Visst är det du som är ihop med Christoffer? Visst är det han som kan trolla? Kan du trolla?"

Så jag kommer att sitta spänd hela dagen i min ovishet om jag får sommarjobb eller inte. Sist de ringde mig, för att tala om att jag skulle på intevju, då ringde de kring tre halv fyra någon gång. Jag kommer att totalt sitta och vakta telefonen mellan tre och fem av den anledningen.

...Ja, idag är en sån här negativ dag. Jag vaknade med att slå huvudet i sänggaveln med hög hastighet och jag har fortfarande ont i huvudet sen dess. Ångesten var grov, men jag satsade ändå på att ta mig till skolan. Jag missade bussen. Påväg tillbaka trampade jag snett och föll. Efter det strejkade mina knän och jag har svårt att ta mig någonstans över huvud taget. Ångesten växte, men jag försökte ändå med nästa buss. Jag missade den också. Då gav jag upp och satsade på att gå hem och försöka jobba med lite läxa istället.

Jag har all rätt i värden att vara en negativ jävel, det är bara en sån dag idag.

Åtterigen, detta är inte någonting jag brukar göra...

Jag har sagt förut att jag inte brukar kopiera en massa bilder och texter från facebook och sprida vidare, men nu gjorde jag det ändå, bara för att det är så himla sant!

My little pony - friendship is magic!
Min personlighet skulle lätt kunna jämföras med Pinkie Pies. Vi är rätt lika varandra på många sätt.

...Oh god why. Nu har jag börjat längta till att se mera MLPFIM... Men jag måste plugga!!! BLARGHINESS!

Jag är en bajskorv

Idag hade jag och Dumfåne vår "jag är en bajskorvdag". Det innebar att vi skulle svara "Jag är en bajskorv" varje gång telefonen ringde, oavsett vem det var. Undantaget var om det var arbetsrelaterat.

Självklart var det just idag de ringde till mig för att säga att jag skulle komma på arbetsintevju. Numret var likt mitt hemnummer och jag var trött, så jag trodde att det var dumfåne som lånade vår hemtelefon för att ringa och kolla så att jag verkligen svarade "Jag är en bajskorv". Han var lix där.

Jag kommer att skratta åt det där länge. Det var nog rätt tur att hon inte uppfattade att jag klart och tydligt sa att jag var en bajskorv, även om det inte hade varit hela världen.

Mattias och Mark gjorde min dag idag. Eller igår, klockan är över tolv och jag sitter fortfarande uppe trots att jag borde sova. Tur att jag börjar sent imorgon.

Mina knän lär inte förlåta mig på ett tag...

Idag tog jag årets första riktiga cykeltur. Jag var så glad för att mina knän inte bråkade överhuvudtaget (vilket är ovanligt med tanke på mitt knäfel) så jag tänkte fira med att cykla en liten stund. Lite mer än en mil senare ger jag upp, hoppar av cykeln och går haltandes hem. Jag är nöjd, men mina knän lär inte förlåta mig på ett tag.

Imorgon ska jag lämna in den här datorn till datateknikerna. Den dator som jag egentligen ska ha är nämligen färdigfixad så att säga, så jag måste lämna tillbaka denna. Det är synd, för jag gillar den här datorn. Mycket smidigare, bätte och framförallt, den har inte krånglat någonting över huvud taget. Oh well. Life is crap sometimes.

Så. Naturgodis och plugg. Jag belönar mig själv med en dusch såfort jag pluggat klart för ikväll. 
Good night!

A hundred songs


Bara en låt jag har gjort.

I totaly make sense when I am asleep

"Du är min elefant på vintern, och jag är din sommarkrans" - Nåt jag tydligen sa till Dumfåne i sömnen i natt. Det fanns säkert en djup bakomliggande tanke i det där. Synd bara att jag varken minns tanken, eller att jag ens sa det där.

Bild på mig från trästock 2010. Tyckte den passade in här, och jag är trött, så allt verkar som en bra idé, alltså laddade jag upp den. Skitbra!

Roadtrip till Vännäs

Idag har jag varit på allmänt asbra hummör. Jag har visserligen ont i mitt ben som ett jävla as, vilket leder till att jag haltar, men det gör så lite. Jag och min dumfåne har fyra månader idag. Det känns inte som att det har gått så lång tid alls, men samtidigt känns det som att vi har varit ihop betydligt mycket längre än så. Lite skumt.

Vi tog en roadtrip till Vännäs av alla ställen. Han hade match där, så det föll väl ganska naturligt att det var dit vi for. Käkade middag där, vilket var mysigt. Sedan spenderade jag tre timmar åt att prommenera runt i Vännäs och låssas att jag visste vad jag höll på med och vars jag var påväg. Efter ett tag gjorde det så ont i mitt ben att jag knappt kunde röra på mig, så jag gick in till tågstationens vänthall och satt där och kände mig som en av de coola kidsen som också var där och hängde, utan att ha ett tåg att vänta till. Efter ett tag gick jag därifrån för att ta mig till andra sidan Vännäs för att möta upp Dumfåne igen. Istället för att ta den vägen jag hade tänkt ta, via gator så jag kunde läsa mig till vars jag var på vägskyltarna, fick jag den briljanta idén att gå på cykelstigen genom skogen som knappt syntes på min karta. Skitbra! Jag fick ungefär halva skogens snö i mina skor och jag gick fel.

När jag väl hade kommit fram höll jag på dö av skratt. Att läsa kartor är verkligen inte min grej och mina fina lösnigar för att slippa få snö i skorna hade bara resulterat i att jag fick ännu mer snö i skorna. Och så började det snöa också. Jag såg den sista kvarten i dumfånes fotbollsmatch. Det var faktiskt roligare än jag hade trött att det skulle vara, men nå längre än en kvart hade jag inte orkat kolla på.

Nu är vi hemma igen och jag är allmänt på gott humör. Dumfåne tog med sig sitt Nintendo 64 hemmifrån, så nu ska vi spela hela natten! ...Eller åtminstone tills jag somnar, jag är rätt slut efter att ha haltat runt hela Vännäs.

May the 4th be with you! - Bara för att jag faktiskt har sett Starwars nu!

Jag är för lat för att skriva en vettig rubrik

Det här med skolan ja... Jag blir så less just nu. Det är knappt en månad kvar och jag har 14 viktiga uppgifter kvar. Jag kommer vara mer eller mindre död när jag är klar. Om jag blir klar det vill säga. Just nu känns det inte jättepositivt. Jag har varit konstant jättemegatrött hela veckan. Jag antar att det är en effekt av min PA100 hets jag hade förra veckan, men helt säker kan jag inte vara. Dock är det skönt som fan att jag lämnade in det i tid.

Den här sommaren kommer förhoppningsvis bli helt awesome. Jag har redan gjort upp lite planer för det.

När jag var i england nu fann jag en massa orsaker till varför jag älskar england. För det första är folk så trevliga där, för det andra är det sjukt fint och för det tredje är det god mat där. Nån gång i mitt liv ska jag bo där... Om så även enbart för ett år.

RSS 2.0