I'm stupid

Arvid ringde mig. Jag blev så glad. Han saknar mig! <3 Den 5:e december är jag upptagen, för då ska jag vara med Arvid, om jag så ska behöva binda fast honom i en flock vilda gorillor som ska släpa honom till mig, för jag tänker inte vänta en sekund mer än vad jag måste innan jag träffar honom. <3

Jag har ingenting att säga. Det är bara så tomt, trots att jag är så glad.
Det är förmodligen ingen hemlighet att jag saknar min nörd.  
Bara en vecka kvar!
En vecka i helvetet.

Piano <3

Totalt mörker. Det enda som ger ljus ifrån sig är de små svaga lamporna på pianot, internet kabeln och min externa hårddisk. Jag sitter och spelar. Underbar känsla. Jag hade nästan glömt hur mycket jag verkligen älskar att spela piano, bara sådär. Utan att träna på nåt, utan att tänka på vad jag gör, bara spela. Is nice. ^^

Jag har bestämt mig för en sak. Jag ska lära mig spela trombon. Kanske inte sådär jättebra direkt, men jag vill lära mig att spela hjälpligt. Jag spelade ju ett år när jag var yngre, men jag slutade med det när jag började piano. Jag älskar att spela piano. MEN jag älskar tromboner också. SÅ jag ska på egen hand försöka bröla mig fram till nåt som inte spräcker alltförmånga fönster. Jag ska prata med min bror i morgon och fråga om jag får låna hans gamla trombon som han ändå inte använder. Jag fick ju låna den i sommras, med mitt sommarjobb. Då skulle jag lära mig... FYRA toner, som låg typ bredvid varandra... Inte så svårt kanske, men jag lyckades ändå kråka på scen ^^

Mariosvamp <3

jag var elevguide i fredags. KuL, jag och Sara (Som också var det) fick inte så mycket att säga eftersom att mest Benjamin, men även lite grann Mårten tog över allt så vi inte fick en syl i vädret. Dåligt att de la ihop musik och musikproduktion, det var ju några som ville kolla på musikproduktion jue. Jag och Sara hade lika gärna kunnat vara på lektionen.

Hej!

Efter skolan i fredags stack jag till biblioteket. Där  var det folk, Valdemar, Enar, Kikki med flera. Jag gjorde en pärlplatta till Arvid i form av en grön svamp (som finns i mario). Efter nån timma ringde Arvid och sa att han skulle möta mig på biblioteket. När jag gav den till Arvid bad jag honom skaffa ett liv. Han tyckte det var jättekuL.
Vi for till honom och där var det awesome. Vi åt, babblade, kollade på idol, pratade en massa och typ.. sov...
På lördagen vart det bussigt. Jag gick från Arvid till stan, tog bussen hem, duschade, tog bussen till stan, köpte en banan, tog bussen till mina kusiner för att jag skulle vara barnvakt, sen tog jag bussen till stan, väntade in Jacob och sen tog vi bussen som räckte nästan hem, gick några hållplatser, hoppade på en annan buss, åkte EN hållplats, sen var vi hos mig.

Hos mig såg vi på film, och flummade lite. Sen när han skulle hem gick vi till hållplatsen. Vi såg bussen komma, så de sista 70-120 meterna fick han springa. Bussen hade en bra chaufför, inte en sån där sur en som tycker att man ska skylla sig själv om man inte är i tid. Bussen stannade, och Jacob klev på. Sem joggade jag hem, vilket gjorde ont i både knänen och magen. Har verkligen SÄMST kondition nu.  Sedan var jag på msn tills tio i 5, gick och la mig klockan halv 6 och jag vaknade klockan 12.

Idag skulle jag göra massa saker, men jag har ingen ork för nånting typ. Skulle spela in bakrunden till min, Hannahs och Bettys låt, men jag kände att "nej.. jag kan inte, jag har en massa viktiga saker att göra!" Så jag bestämde mig för att städa. Men nej, jag "har ju en massa skolarbete". Så jag skulle göra det, men det tog emot nåt så enormt, för jag hade ju lovat Betty att jag skulle spela in, men sen så kan jag ju inte.  Det vart en liten ond cirkel. Jag tror jag kan ha tappat kontrollen i mitt liv lite... Förlåt.
nu så ska jag göra nånting.
typ sätta in sladden till datorn så den får ladda eller nåt. Så spännande är mitt liv just nu = datorn har inge batteri. *dramabutton*
IKVÄLL BLIRE ICA MED AGNES!!! :D Var ett tag sen, längtar.
YAY.
blöh.
Nu blire inge mera gvettigt.
HAHA, gvettigt x'D Skulle vara vettigt x'D HAHAHA
... jhag är trött... ÖH... Vill typ sova, men måste vänta. LOL.
aja.
KRAM! :D

BH:ar. Bra eller dåligt?

Jag har funderat över BH:ar... Possetiva och negativa saker om det, så här kommer min för och nackdel-lista om BH:ar: (svar ja, jag har tråkigt)

Snyggare form
Brösten får mycket snyggare form MED BH än utan BH. Om man har rätt storlek, dvs. Sen så passar många kläder mycket bättre om man har BH under, än om man inte har det.  

Färre perversa gubbjävlar eller kåta tonårspojkar som stirrar
På en dag då man har vit tröja/linne och det regnar så blir den typ genomskinlig, och då har man blickarna på sig i brösthöjd. Nej nej, jag säger inte att killar stirrar på bröst, de kanske bara vill läsa texten som står på tröjan som ligger i brösthöjd, men nu snackar vi tröjor UTAN tryck som man bara vill se igenom. Och om man bortser från de som VILL att man ska kunna se ens bröst, vem vill att man ska kunna se ens bröst lixom?
Skönt
Det är skönt med BH, såvida den inte är fel storlek eller typ.. obekväm. Om man har det minsta till bröst så vet man att om man springer i trappor så studsar det, och det gör ont, ÄVEN om man har sånna här små bröst som knappt ens syns, som jag har.
Bra plånbok

Det perfekta stället att lägga småmynt som man får i växel från kafeterian är i BH:n. Då vet man vart man har de, ingen vettig människa stoppar ner händerna i nån annans BH för att råna en på pengar (undantag Emilia, för hon är söt och lite smått BHig, Arvid, för han är ju trotsallt min "flickvänn" och personer som faktiskt rånar folk och kan tänka sig att rota i nåns BH för att kolla OM det finns nån krona där...)
Har man dessutom lite större bröst kan man förvara annat där utan att det syns. Typ mobilen, ett USBminne, en grammofon eller gårdagens lunch.
Kliar
Om BHn har varit i tvätten och tvättats fel, då är man VÄLDIGT medveten om att den finns där... Den kliar HELA tiden, och man vill bara kuta in på närmaste toalett för att slita av den och kasta ut den genom fönstret. Som tur är så hinner man vänja sig innan man väl kommer fram till toan, vilket är tur, för annars skulle det ligga trasiga BH:Ar ÖVERALLT, helatiden, och ägarna skulle bara ha gått därifrån.
Kostar pengar
BH:ar kostar pengar, som det mesta annat man köper. Vissa är snåla, och då tycker man att det är en negativ punkt. Nu får jag vara en snål människa... tydligen...
Det är inte skönt!
...När den är för liten, för stor, sitter på fel plats, har tvättats fel, gått igenom en alligator eller har en obekväm modell. Det är inte heller skönt med spännet, när man har den bak på ryggen och så lutar man sig i hastighet bakåt mot en hård vägg... Kroniska "sugmärken", here I come!
<- Det där är ett utropstecken!

Arvid skrek penis! <3

Jag fick nyss ett sms av Agnes... HON KOMMER TILL SKOLAN IMORGON!!!! OH NOES!!!!!
Det är besökvecka för niorna den här veckan, och imorgon så är det tydligen hennes skolas tur. Bör jag gömma mig?


Hej.
ARVID ÄR SÅ JÄVLA SÖT! :D
IGÅR satt vi på Frasses och åt innan jag skulle iväg till en UNF träff. Så kommer Emilia och Nicole och vi blir lite flummiga. Tillslut upptäcker jag att jag sitter i Arvids knä, och att han pussar mig. Inget hångel eller så, bara en vanlig puss. Då skrek några vid bordet bredvid "Det här är en jävla resturang, inte ett jävla hotell!!". Helt plötsligt vänder sig Arvid om och säger "Vet du vad... PENIS!"
Sedan hade vi en diskussion lite snabbt, tills Arvid gick för att slänga skräpet. En av tjejerna då (som jag inte kände igen) sa att jag gav min pojkvänn för mycket andrum, vilket fick mig att svara "Jag har ingen pojkvänn, jag har en flickvänn.". Hon kollade på mig med en fjortisig blick och frågade varför jag satt och höll på med honom då, om jag nu hade en flickvänn. Jag pekade på Arvid och sa att det han är min flickvänn. "VA?!?! Är han en hon?!?!?!" utbrister hon. Jag svarade ja, nickade och började gå till Arvid. När jag gick förbi bordet sa hon "Du skrämmer mig".
BRA! :D
Så bra som jag mår nu har jag inte mått på riktigt länge, och det har jag att tacka Arvid för... <3

IDAG har varit en väldigt intressant dag, som alltid. Jag hade ensemble idag!!! FÖRSTA GÅNGEN MED LÄRARE PÅ DETTA MOMENT!!! Det gick väl sådar, men ändå bättre än förväntat. Sedan hade vi matte, men jag gick inte dit. Dels för att min kompis ville snacka lite, men främst för att jag inte hade nån vidare lust. Jag vet att jag måste börja gå dit, för jag är IGvarnad, men det tar emot så enormt mycket. :S

Sedan var det lunch, och då passade jag på att hälsa på Tove som skulle vara i skolan bredvid och värva till UNF. Efter lunch hade vi musikproduktion, och då skulle vi göra ett radioprogramm, men hela lektionen vart i stortsett bortflummad. Uppgiften är att lägga in en intervju som är MINST 30 sekunder lång, mixa ihop två låtar som läraren har valt, fylla ut resten med låtar, prat och dyligt, ha ett intro och autro pling och döpa programmet. Den ska vara 8 - 10 minuter långt. Vi har imorgon på oss också, och vi hann fixa intervjun och bestämma låtar. :)

Sen efter skolan gick jag och Sara till stan för att vi skulle ta samma buss. Hon skulle repa, och jag skulle träffa Arvid hemma hos mig. När vi kom till stan var det några minuter kvar innan bussen gick, så då gick vi in till biblioteket. DÄR satt en av tjejerna som skrek på oss igår, som btw var en av de som gjorde mitt liv till ett helvete för två år sen. Jag hade LITE svårt att inte tänka på Arvid när jag såg henne blänga på mig med sitt flin... :]
Jag och Arvid lyckades tajma varandra ganska bra, och så var jag med honom några timmar. MYS ^^
NU så ska jag göra klart psykologin, jag har redovisning imorgon, jag ska duscha och göra den enormt jobbiga uppgiften "lägga två låtar på ett USB-minne". Sen blire sömnen ^^

Vinterpuss <3

Och lite salvad

"Vi är utanför nu, kom ut."
Okay, tänker jag, lägger min mobil på hallbordet och kutar ut. Smart. Jag är den enda som ALLA har nummret till. Det är mig de kommer ringa/smsa om det blir knas om vart vi är/ska träffas. Gr8...


Hej!

Ikväll var AWESOME! :D
Det enda dåliga med ikväll var att jag var lite småstressad innan vi for iväg till bion, att jag glömde min mobil hemma *morr* och att Ludvig och Linda stack tidigare. Vi var och såg filmen 2012. Den var skitbra! :D
Vi som såg filmen var JAG, André, Jacob, Linda, Hannah, Betty Julia och Ludvig, från min sommarjobbs-grupp. Var awesome att träffa honom igen, och det var awesome att träffa alla andra också :)
Efter filmen stack Ludvig och Julia hem. Linda hade tänkt sticka hem, men missade sin buss med en minut. Typiskt... Fast för oss var det väl trevligt, som fick umgås med henne i en extra kvart :)
INNAN vi såg på bio så åt vi på subway, gött. ^^ Jag betalade för Andrés mat, och han för min biljett. Jag vann på det, men annars hade jag nog inte haft råd att gå på bio, och han ville bjuda mig helt. (jag ansåg att det var fel, typ) Vi åt där jag, Linda, Jacob och André. Betty, Hannah och Julia hade redan ätit och Ludvig åt hemma innan vi mötte han på bion.
EFTER bion och efter allt pjöller med bussen stack vi till André. Där gjorde vi inte så jättemycket, mest bara flummade, babblade, åt kakor och typ körde "bögen på högen". Var awesome, Hannah oc André kastade kuddar på oss. :P
Sen när Hannah, Betty och Jacob fick sjuss hem gick jag också hem. Där möttes jag av FISLIMPA! :D Så sjukt najs! :D Jag åt lite av den, tog en dusch och satte mig sen här, iklädd mjukisbyxor, för stor t-skirt, morrontofflor
och min skogsmulle-tröja. :) Mys.

Här är en bildbombfrån kvällen. Hannah har tagit alla dessa bilder. Känner mig lite som en linslus som var med på alla, men aja. Tur man är snygg, haha!

MEN nu har jag nog inte så mycket mer att säga... Vart ett skumt inlägg med massa bilder... o.0
men men.
KRAM! :)

FLARGL!

Hej!
Idag vaknade jag och Arvid av att telefonen ringde. Det var Arvids pappa som sa att de stod utanför och plingade på, men ingen öppnade. Jaha. Så då tack Arvid :( Men men. (han skulle iväg... nånstans...Han sa vart igår, men mitt minne spökar, så jag minns inte vart.)
Nu har jag hunnit äta frukost och smsat några kompisar. Vi ska iväg på bio ikväll. Såvida inte alla biljetter hinner ta slut först.
Min dator är ungefär lika seg som vanligt. YAY :(
Men men. Nu ska jag inte sitta här. Får blogga mer sen. :P
Ha de bäst!
KRAM! :)

Arvid bloggar...

Hej bL0GGZ0RZ

H0W 4R3 J00 4LL D01NG 1N C41B3RSP43C  R0XX0RZ  v3m 4r du v3m, 4r j4g l3v4nd3 ch4r4d3r!!!1111 ( JAG GLÄMDE SHIFT!!!!!!!111

//ARVID

Äter en kaka och dricker mjölk

"Se inte så uttråkad ut, jag blir nervös!"
... Det är det bästa en lärare kan säga till mig när jag är koncentrerad, känner jag...

Hej!
Jag ska snart repa på eine keine nachmusik (som jag fortfarande inte vet hur man stavar till) på kulturhistorian. Lär bli awesome, eller åtminstone mer awesome än att ha kulturhistoria. Jag har sett rektorn här idag, så det lär ju bli en lektion.
Sen var det  väldigt awesome att jag inte missade ensemble igår, jag missade bara engelska och historia, och då vart det ännu mera värt att fara iväg och värva istället.
Awesome.
Ikväll är lite obestämt hur det ska bli, men jag ska vara med Arvid iallfall. Frågan är bara om Agnes och Jacob hänger på, eller om vi blir själva. Jag hoppas de hänger på, men jag har ingen aning.

MEN nu tänker jag kolla mailen och sen gå till lektionen som börjar snart. Ha de bäst
KRAM! :)

ELD OCH LÅGOR

KAMP MOT DROGOR!

Hej!
Idag så var jag, Nicole, Emilia, Tove och Linnea och gjorde korridorsvärvning (till föreningen UNF) på en högstadieskola. För att locka folk hade vi SUMOBROTTARDRÄKTER där. Det var många som ville köra det, och vi lyckades även värva några stycken :) Jag provade Sumobrottarleken med Tove, och jag vart ganska så nermejad, två av tre gånger, men den sista gången lyckades jag vinna över Tove x'D Jag typ drunknade i dräkten, men det var sjukt skoj!

UNF verkar vara en trevlig förening. Borde kanske bli lite mer aktiv. Har hittills bara varit på två läger. (kongressen i göteborg då jag typ var jättevilsen för det var jättemånga människor och alla verkade känna alla och jag var liten och kände typ ingen och UNF lets get big som var samtidigt som pride här i Umeå.) Jag är inte så insatt i UNF och har inte varit på så många läger som jag hade kunnat vara på. Får väl som sagt ta och börja åka dit någon gång, nu när vi har en massa nytt folk och allt. :)

Efter att vi var klara med Värvningen (jag var lycklig, jag fick en pin ^^) stack jag hem till Jacob. Det var sjukt awesome. Vi snackade asmcyket, såg en film, flummade, gick på prommenad och HAN TOG FRAM SIN ventilBASUN! :D Sen fick jag även en blöt puss av  Hampus. Hans mjuka tygnäbb var blöt, en stund efter.
Jag var där från  ca 14 till 21.07 (då bussen hem gick).
Sen kom jag hem och åt en tallrik med grisgrynsgröt med OBOYPLUVER och mjölk. (Jag förstår mig inte på er svenskar som måste ha kanel till allt)
Jag fick en kondom, en banan och en pin idag. Är glad ^^
kondomen, "KÄNN NYKTERISTEN I DIG". Awesome, höll på dö av skratt, för Emilia vart typ kär i den. Jag fick en sån i somras också, men den försvann.
MEN nu orkar jag inte blogga mera, så hade bäst
KRAM! :D

Min dator strejkar inte!

Jag är glad just nu, min dator strejkar inte ikväll ^^ Den är visserligen lite seg, men man kan väl inte få allt, antar jag x'D

Hej!

Idag bestämde jag mig för att vara en "Engelsk irrländare fast som turist i Sverige". Engelsk - Go the tröja! Irrländare, Go the färger i flaggan på ben, kjol, ben. Och turist, go Saras kamera! :) (lite dagens outfit över det hela? men men, no big deal x'D)

På skolan idag kollade vi igenom det vi hade gjort på musikproduktionen, DVS dubbningarna av Family guy. (Uppgiften var att översätta ett litet klipp till svänska) Det var roligt, alla var jättebra! (även vi ^^)
Sedan hade vi lunch, då vi hade en jätte trevlig pratstund / filmande då jag skulle sjunga "what what in my but" utan att skratta, vilket var jättesvårt då Sara helatiden grimmasherade och fnissade och själv skrattade. MÅSTE SKAFFA BÄTTRE POKERFACE! o.0 Även Emilia och Jennifer satt med oss en stund. :)

Efter lunch hjälpte jag Emilia skaffa sin egna blogg, för hon ville följa strömmen. Sen gick jag till skolans bibliotek där Sara låg och sov och Hannah läste. Sara vaknade ganska direkt då jag kom dit, så då stack hon till mattelektionen. Själv var jag för "sjuk i huvudet" (huvudverk) för att orka, så jag la mig ner i en sackosäck och började läsa själv, det första jag såg. En bok som jag vet att Arvid tycker om, och eftersom att han har gett sig på min favoritbok, så why not give it a try? Jag kom mig igenom de första 23 sidorna, sen vart jag JÄTTETRÖTT och somnade. Hannah fick peta på mig efter nån halvtimma, då min mobil ringde. Sedan somnade jag igen och vaknade när biblioteket stängde. Då var jag lite smått morrontrött.

Jag och Hannah gick och var social med Jonas en stund, och sen kom Emilia och Jokke. Vi missade kören, för ingen av oss hade nån större lust för att sjunga, just då. Det vi bland annat gjorde var att jag och Emilia från Jonas MSN (på hans dator) chatta med en av hans kompisar.
¤
(16:37) |(->C<-)| - Heav: hej :D vill du gifta dig med mig?? :D
(16:37) Raziel: jao... du är ju stor nog för att det ska funka
¤
Dock dog internet precis när vi frågade om det var en trumpet i rumpan, så det levererades inte, vilket var lite synd. Men men. Shit happens. ^^
Efter en stund gick vi iallafall ner på stan och åt på Frasses, innan det var dags för Emilia att ta bussen hem, och för mig och Hannah att gå till teatern.

Bara jag som tycker att jag och Emilia är lite WannaBE varandra? tänker lixom lite lika x'D (fotograf - Hannah. Och jag MÅSTE bara säga att jag är typ kär i dimman som var där. Så otroligt random och awesome så de finns int! <3)

På teatern hade vi en hel del impro (YES! :D) och det var skitskoj. Vi värmde upp med charader då man var två lag och skulle vara först med att få hela laget igenom fyra olika "kategorier" som typ "ett djur" eller "en musikstil" eller liknande. Jag körde på att vara kanin, dansband och en bil. ^^ mitt lag vann, och det var HYSTERISKT roligt. Sedan hade vi att vi var tre å tre och på scen fick improvisera kring en papperslapp som bara vi på scen fick se, utan att öva nånting innan, utan att prata ihop oss. DET  var också roligt. En då jag skulle titta på fanns det med en "Överste Skogsmulle" vilket jag tyckte var ganska kuL. Jag själv spelade en döv pensioner på "pensionärklubbens årsmöte" samt en surgubbe som tyckte att allt var bättre förr. Sedan spelade jag också en pervers vampyr och en skitzofren person på ett psykhem.

NU är jag hemma och, som vanligt, bloggar. Samt att jag chattar med Jonas, André och Benjamin. Jag ska nog sova om inte allt förlänge, för imorgon ska jag kunna övertala folk. Emilia drar nämligen med mig till att värva folk till UNF på nån skola nånstans i ume, och jag missar skolan. Lär bli ganska najs. Men jag tänker inte plåga folk mera, ha de bäst!
KRAM och godnatt.

Och för att ni ska drömma sött ska jag lägga upp en bild på denna sötnos:

Sara, som verkligen är anledningen till att jag orkar kliva upp och fara till skolan på morronen. Tack för att du finns :)

nånting

Jag hör musik. Väldigt diskant dock, som om det är någon som lyssnar i hörlurar på EXTREMT hög volym. Jag kan inte riktigt urskilja om det är en kille eller tjej som sjunger, så fort jag tror nåt så byts det och jag tror nåt annat. Trummorna bankar på... Fast jag hör inte musik när jag skriver. Ljudet av skrivbortstangenterna överöstar musiken.

Är det här musik som finns i  mitt huvud? För jag hör alltid nån typ av musik som låter som om det kommer långt bort ifrån, från ett par hörlurar, när det är tyst. Om jag lyssnar efter hör jag fläkten. Musiken dränks lite, men den finns fortfarande kvar.


Hej!
För ovanlighetens skull; jag kan inte somna! = YAAAAY! :S
Det skulle nog gå lättare om jag gick från datorn, men jag börjar ge upp hoppet på sömn, den här veckan också. Lika bra det, jag har hållt på så länge, vad spelar en vecka för roll?
KRAM!

hej

Jag sitter i klassrummet. Det är kulturhistoria.  Eller det var nyss kulturhistoria, men ingen orkar gå härifrån. Reptiden på ensemblen är slut och det är nu vanlig kulturhistoria. (kulturhistoria och ensemble har ett ihopslaget projekt just nu) Vi ska göra en individuell skriftlig analys om det vi spelar, men jag förstår verkligen inte vad det är man ska göra. Jag vet vad jag spelar/sjunger, och jag vet vad en analys är, men HUR ska man analysera en munk-låt på latin? Jag vet, det är kanske inte det svåraste, men jag själv förstår inte.

Lite stressigt är det för tillfället. Ska träffa Arvid idag. Vill inte sjuta upp det, träffar honom så pass sällan.  Att sjuta upp läxor å så en dag till skadar inte, med tanke på att jag ändå är IGvarnad i det mesta och inte bryr mig så hårt.

Must... blog!

Valdemar är en underbar människa och han är min vän. Det glädjer. Mycket. Jag träffade honom på stan och vi typ snackade ett tag. Sen gick vi till Hemköp och köpte varsin kurrymacka, han valde. Tack Betty för att du hade visat Valdemar vilka mackor som var goda, för de var verkligen goda :).

Hej!
Jag lyckades låsa in mina nycklar i skåpet idag, så jag fick vänta in Jonas efter skolan innan jag kunde iväg nånstans. (jag ville ju ha mina ytterkläder också :P)
Väl nere på stan träffade jag Valdemar. Vi hade en ordäntlig pratstund och sen hade vi en jätte trevlig stund i ett hörn vid Hemköp då vi åt macka och allmänt snackade.
Tack Valdemar för att du finns. Du betyder så sjukt mycket för mig.
Sen kom jag hem och nästan däckade på golvet av trötthet, somnade fram tills mat. Sen var jag ganska grinig då vi åt, nyvaken som jag var, och åt inte så mycket. Nu är jag lite hungrig, men bara lite :P
Nu har jag fixat min kamera som var trasig, det var som Nicole sa, batteriet är slut. Tyckte det var lite konstigt eftersom att det var nyladdat, men men, det funkar nu iallafall :)
JUST nu sitter jag och chattar med Jacob och Agnes. Jacob har jag snackat med ett tag, det glädjer. Han är trevlig. Agnes är mest utropstecknig idag. Jag har även uppe ett msn fönster med Joakim (killen som alltid pekar på mig och som jag alltid pekar tillbaka på) men ingen har sagt nåt på ett tag.
Fast jag kanske borde vara lite mer social med mina vänner, så jag får blogga mer sen.
KRAM! :)

Skriver KRAM nu så har jag det gjort.

Muttrar. Hatar när min dator gör såhär.
Muttrar ännu mera.

Hej!
För typ lite mer än en halvtimma sen stack Hannah och Betty. Vi gjorde en låt, och spelade in en del av den. Fast klar vart vi inte, men vi ska göra klart det sen nån gång. Min dator radderade ALLT vi hade gjort (TROTS ATT VI HADE SPARAT) så vi fick börja om efter mer än halva tiden. Vi har även ätit lite starburst ^^ (gött)
Innan Betty och Hannah kom till mig laddade jag ner Reaper till min dator. Jag tycker att det är fult att de säger att den reaper versionen jag laddade ner är anpassat för mac, och så funkar det inte ens på mac. *MUTTRA*
Vi åt hos mig i vardagsrummet, kykling och bulgur samt resterna från min födelsedagstårta. den...är..borta...nu... *snyft* Den var verkligen världens bästa tårta någonsin.
Vi tar en tyst minut för att den är borta, och medan vi gör det finns fyra bilder, snodde de från Bettys blogg, allihopa. :P

Eller snararare... Jag hade TÄNKT ladda upp alla dessa fyra bilder, men datorn strejkar, så det bilr bara den här. Men snodd från Betty är den. Får titta på den en minut istället.
ARVID HAR RINGT MIG! :D Jag vart asglad, HAN ÄR FRISK! (han har varit sjuk några dagar) :D :D :D :D Ska till honom imorgon. :) YAY ^^
MEN nu ska jag ANTINGEN dammsuga på mitt rum och sova sen, för JAG börjar klaga på att det inte går att andas där, och då är det illa, ELLER så ska jag sova nu. Får se hur det blir.
Fortsättning följer...

Kan inte somna...


Jag saknar Arvid, min underbara "flickvänn". Jag älskar dig och jag önskar att du var här nu så jag kunde få ge dig världens största kram, en puss och så jag kunde få berätta för dig hur mycket jag älskar dig.
Jag snodde den här bilden från någon, förmodligen Betty eller Fredrik, eftersom att det var med de två vi var när bilden togs, i somras. (Picnic i MVG gallerian FTW! :D)
Och ja Arvid, jag KAN erkänna, på den här bilden, okay då, mitt hår var väl rött, men om man bortser från detta konstiga ljus (vilket förmodligen var fallet) så var mitt hår BRUNT. Jag kan acceptra att det hade en röd ton i, men tjurig som jag är så tänker jag inte ge mig. mitt hår var BRUNT och ingenting annat.

Juste... rubriken ja..

Jag har inte skrivit, varken i fredags, eller i går. Går världen under NU då? I don't think so.

Hej!
I fredags kom jag hen från england. Skönt att komma hem :) Efter att jag hela dagen rest med flygplan var jag ganska trött, men det hindrade mig inte från att vara med kompisar! Jag var med Agnes och Jacob. :)
På första flygplanet fanns det en skrikande bebis som de sista 15 minuterna skrek oavbrutet. Så när planet hade landat och man fick resa på sig, reste sig en kille, som satt framför mig, sig upp och med en bred Manchester dialekt bad om ursäkt för sin kompis, som plötsligt fått lite hemlängtan. Dessa killar hade nitar, tatueringar och den typ av personer som förmodligen inte är så trevliga efter en kväll på puben, så man förväntade sig inte riktigt någonting sådant :P
IGÅR var jag på halloweenfest hos en kille vid namn Dmitri (ingen aning om jag stavade rätt eller fel nu). Jag hade aldrig träffat honom förut, men det är en kompis till André och han fick ta med sig två kompisar, vilket vart mig och Elma. Man skulle vara utklädd, så jag klädde ut mig till en irish leprichaun. (väldigt läskigt) Så här såg jag ut:

Elma hade klätt ut sig til en död brud från ett bröllop. Hon hade sminkat ett sår i pannan, och det vart sjukt bra! André skulle klä ut sig till zoombie, och jag fick uppdraget att sminka honom. Eftersom att jag varken har sminkartalanger, eller bra smink så vart det ju som det vart. Han såg kanske inte riktigt ut som en zoombie, men frisk såg han inte heller ut som. (Ögonen vart dock ganska bra ^^)
Idag har jag varit med Jacob en stund, gått till ica med André och svurit över att MSN inte gör som jag vill, och internet är segt.
Imorgon är det utvecklings samtal, great joy! *tumme... upp?*
Men men, nu ska vi se om internet strejkar eller om jag lyckas publicera detta. SPÄNNANDE! *äter popcorn och har ögonen "fastlimmade" på datorskärmen*
Ha de gött! KRAM!

RSS 2.0