Färg!

Den som väntar på nåt gott... väntar på Gustav som ska komma till skolan med hamburgare från MAX. Att vänta inne i en bildsal är inte heller helt fel, framförallt inte när det finns vänner, färg och penslar där inne. Rasmus satt och målade sitt kinaschackspel med akrylfärg, Sebastian och Sara lyssnade på musik, David målade på ett staffli (tror jag det heter) och Josefin tog en massa kort med min kamera.

Jag ville också måla, så jag målade hans hand, och sedan min hand.
Att måla är skitroligt! Synd att jag inte är så värst bra på det bara... För övrigt blir akrylfärg till plast när det har torkat, och att få bort det från händerna tog ett tag. Eller ja, tills någon smart jävel föreslog att jag skulle prova vatten och tvål. Jag fick bort ungefär hälften av all färg på en timme, genom att klösa. Jag hade utan problem kunnat få bort allt på bara någon minut annars, genom vatten. Jag känner mig riktigt duktig... Fast roligt var det.
Nu kom Gustav med mat, så nu ska jag vara social istället. (Hm, undrar om "uppdatera-bloggen-arton-gånger-per-dag-livsstilen" är någonting för mig, det här är andra blogginlägget idag, så jag är på god väg. Åh fy hemska tanke!)

RSS 2.0