Jag är lat och låter Mattias blogga åt mig

Nu bad hon mig att blogga åt henne, så nu blir hon bloggrapad. Vi har köpt gurka. Och marzipan. Och festis. Och snart ska vi äta kakor. Inte vilka kakor som helst, utan MARYLAND COOKIES <3

OCH DET ÄR SKILLNAD MELLAN IRONI OCH SARKAMS <3<3<3<3<3 bara så ni vet.

Förutom att tjocka oss vet jag inte riktigt vad vi ska göra(eller gör för den delen). Agnes är här. Hon är trött :P Och blond >:3

Det är inlägget blev ganska random och köttfärs och en kamel, så här kommer bilder istället.
Pusshej! <3


blogg.se + att jag sitter på en mac (är en PC människa) är en dålig kombo, jag fattar nada(jävligt skönt tangentbord dock, önskar min pc hade ett sådant här) Jag sitter här i en awesome mössa (som gör så jag ser ut som en stoner :P) och... Vafan gör jag egentligen? Jag vill äta min marzipan :O Och pussa min paj...

Mer bilder!!!


Paj is taking over again... Otroligt sexiga bilder... Eller nåt xD  Borde nog köra fluxx... Mattias ser ut som en hypnotiserad besatt nörd... Fast det kanske han är också.
För övrigt är jag 18  nu... BLARGH!!! :( Min första "gärning" som 18åring var att "köpa ut" en gurka, lite chips och mensskydd till Agnes och Mattias. Mensskydden var till Mattias ;)

Agnes gick nyss hem så nu ska min mango och jag se på film, spela fluxx, äta kakor, sova och annat mys.
Paj out. :)

Hos Mattias... :)

Klant som jag är så lyckades jag inte hitta min kamera innan jag gick till bussen, MEEEN det får jag ta å leva med. Jag tänkte skaffa en engångskamera igår, men det var stängt när vi kom in till Luleå.
Hur som helst.
Igår såg jag och Mattias Twisted Sisters LIVE. Det var ganska awesome. Vi skaffade också JingJang halsband, han har ena halvan och jag den andra.

....Synd att ingen av oss blev bra på den här bilden...

Det var iallafall ganska roligt igår. Jag lyckades somna i en karusell, Mattias vann en mjukisdjur-groda till mig. Den var söt, fast inte lika söt som Mattias. Innan vi åkte karusell tyckte vi att det skulle vara en bra idé att gå på toa först, så vi gick till MAX. Det var kö, vi stod där så länge så vi lärde känna tjejerna bakom oss lite grann.

Vi såg också Melissa Horn, så klart. Hon spelade, och trots att vi missade några låtar så hann vi se "Långa Nätter". Låten som Mattias och jag blev ihop till.

Jag förstår mig inte på Mattias dator, den byter plats på var den skriver hela tiden, helt appropå köttfärs. Jag skyller det på att det är en PC. Vi var på ett års kalas idag, och nu ska jag och Mattias snart se på film. Han är så fin. Jag kan inte fatta att jag har sån tur som får ha honom!

BLARGHELPUFF!

Tankar just nu

Idag är en historisk dag. Jag gav upp. Jag som var så bestämd! Jag som inte hade tänkt gå och lägga mig förrän jag hade städat klart. Det har jag i och för sig inte gjort heller, klockan är nästan halv elva på morgonen och jag har fortfarande inte gått å lagt mig...igår. Visst, jag städade inte konstant, men jag städade mig igenom två Pearl Jam skivor, en spotify playlist på 15 låtar, trott eller ej en Kelly Clarkson skiva och jag städade en del utan musik också. Det ser sjukt mycket mer välstädat ut nu, men jag har fortfarande en timmes jobb kvar innan jag är klar med mitt rum och utanför mitt rum. Och så har vi toaletten kvar.

Jag brukar ha som regel att aldrig lägga någonting viktigt på mitt skrivbord, för det försvinner. Det är mitt skrivbrd som har tagit mig hela natten, resten av rummet var ju bara en massa kläder, lite damm, några utspridda filmer, böcker, mer kläder, några tomma drickyoughurtsflaskor, en sked, ett glas och lite utspridda pennor och papper. Mitt skrivbord tog tid! Jag hittade en massa saker jag trodde var borta, så jag är ganska glad över det faktiskt.

Iallafall. Dagen är historisk för at jag inte tänker städa mer nu, trots att jag har mycket kvar att göra. Jag ger upp. Det är inte värt att hetsstäda mer just nu, jag riskerar att missa bussen, och det vill jag inte, för jag vill verkligen träffa Mattias. När jag väl är på bussen lär det gå ganska fort, jag lär sova mig igenom resan, jag är ganska trött. Jag räknade ut det för någon halvtimme sedan när jag stod i duschen och helt plötsligt inte såg någonting. Jag fattade inte varför, tills jag insåg att jag hade glömt att ta av mig mina glasögon.

Jag har också glömt var jag har lagt min kamera. Det känns så skumt att inte veta om det, för jag brukar nästan aldrig lämna huset utan att ha den med mig, och nu har jag inte ens någon aning om var den är. Jag har letat ÖVERALLT, jätte många gånger, men jag hittar den verkligen inte. Jag förstår ingenting.

Den här bilden togs för mer än ett år sedan när jag inte kunde somna. Jag ser ut ungefär sådär nu också, fast inte photoshopad, inte sne-minen, jag har svårt att hålla ögonen uppe, och när jag tänker efter så ser jag inte alls ut som mig själv. Jag vill blunda, och gärna ligga ner också, men jag vågar inte, för jag är rädd att jag kommer somna.

Om ca sju timmar är jag med min mango igen. Jag längtar. C YA!

Regn!!

Jag är lite seg på att skriva på min blogg känner jag.. Igår hade jag faktiskt någonting nästan vettigt att skriva om, men jag skriver det nu istället.

Jag satt och spelade piano när jag plötsligt hörde att det regnade. Jag tittade ut genom fönstret, och mycket riktigt, det regnade. Utan att tveka sprang jag upp för trappen, tog på mig mina skor och sprang ut. På ungefär en halv minut var jag genomblöt och efter ungefär en halvtimmes springande/joggande gav jag upp. Jag har för tillfället lite problem med min fot, och den började göra ont så jag bestämde mig för att gå hem igen.

Det gick inte en enda sekund medan jag var ute i regnet utan att jag log. Senast det regnade sådär mycket var när jag var i Arvika, och mitt i det regnet så blev jag jagad av Mattias, som tillslut fick tag i mig och kysste mig. Den kyssen var underbar, så det gick inte att inte tänka på honom när det regnade på det där sättet igen.

När jag kom in igen så la jag mig i ett varmt bad i badkaret, medan jag lyssnade på regnet som smattrade på taket, åt chokladbollssmet och läste en bok. Jag hann 17 sidor på boken, sen blev jag less och bara låg där istället.

Det var meningen att jag skulle sova tidigt igår kväll, men det sket sig. Jag var på skype med min mango i ungefär 6 timmar! Det kändes som ungefär en halv timme.

Idag har jag fått världens motivation till att städa! Pappa tyckte att eftersom att jag lagade hans keyboard, som han inte använder så ofta iallafall, så ska jag få ta ner den och ha utanför mitt rum om jag städar så det är fint innan jag går och lägger mig ikväll!! Sjukt värt det, det var inte så svårt. Power-knappen kunde inte stanna intryckt, så jag tejpade för den så man får starta den och stänga av den genom eluttaget. Eftersom att mitt rum ser ut som det gör så lär det inte bli en tidig kväll ikväll heller. *suck*. Jag har redan städat i en och en halv timme, och nu sitter jag och väntar på att pastan ska koka klart.

Jag har redan hittat en massa saker som har varit borta länge. Thomas DiLevas autograf, Alice i underlandet biobiljetten och min "jag-liknar-inte-Emilia-knapp" tillexempel.

Nu är pastan klar, och Philip och Erica är här så nu har jag tänkt vara social med dem och äta.

C YA!

Äntligen!

Idag var det sol ute, så jag kunde äntligen göra en sommartradition, nämligen att gå ut med gitarren och spela och sjunga i solskenet.
Inte för att jag gjorde det, men jag kunde!
Det är en tradition från sommarlovet mellan åttan och nian, men då använde jag min mammas gitarr, för min egen köpte jag mellan nian och ettan på gymnasiet.

Jag vaknade idag kring ett någon gång för att mamma tjatade på mig att jag måste gå ut i det fina vädret, jag klädde på mig sen la jag mig på en sådan här liggstol utanför fönstret och sov vidare. När jag vaknade igen, sådär kring fyra, var jag ganska törstig och ganska varm. Jag undrar varför?

Eftersom att jag inte spelade gitarr ute idag, så spelade jag lite grann inne, släckte alla lampor utom skrivbordslampan som jag riktade mot mig. Jag låssades att det var solen och spelade och sjöng. Det blev en jätte bra låt om att det är helt fel väder ute eftersom att solen skiner. Det här är alltså min andra låt om att jag vill att det ska regna.

Så här fin är jag när jag spelar gitarr och sjunger ute på gräsmattan i solskenet;

...Och ja, jag kunde inte låta bli att tänka på kyssen i spöregnet med min mango...

Just nu fick jag världens impuls att springa upp och äta fjorton rostade mackor med skinka och ost på tillsammans med varm choklad! Jag tror inte att jag kommer att orka äta fjorton stycken, eftersom att jag ganska nyss åt en kycklingben med melon, men man kan ju springa upp och äta tills man blir mätt. Jag gissar på att jag orkar äta fem... Det här blir nästan spännande!

C YA!

Jordgubbar

Jag vaknade ganska tidigt idag, eller snarare igår, klockan är efter tolv. Jag hann kliva upp och tänka "nah", sen gick jag och la mig igen. Som de ska va. Det enda vettiga jag har gjort idag är att ha gått ut på gården, plockat in några jordgubbar, tagit upp glass ur frysen, lägga lite glass, några jordgubbar och lite chokladsås på en tallrik och äta. Mums.

Jag börjar bli lite smått uttråkad, jag har inte haft någon ork att träffa någon kompis sen i måndags, vilket blir en hel vecka sedan, när jag vaknar. Det är väldigt länge för att vara jag! Jag har ju i och för sig träffat lite släkt i och med att min bror har fyllt år, men det är inte riktigt samma sak som att vara med mina kompisar.

På kvällen tyckte mina föräldrar att det skulle vara en jätte bra idé att se någon film tillsammans. Inte för att jag tittade så mycket, det var en film som jag sett förut och som inte är särskilt bra, jag var mest bara där med min bärbara dator som vi fått från skolan och lekte lite i photoshop.
Det här vart mitt resultat, jag orkade inte vara så noggrann;

Jag upptäckte nyss ett myggbett som kliar i armhålan. Måste ha fått det när jag försökte plocka jordgubbar utan att ta bort nätet och utan att kliva på några plantor. Har ju egentligen inte varit ute idag förutom då. Eller så kan det vara den där spindeln som jag såg i taket innan jag skulle somna igår kväll... (eller snarare morgon men) Nog för att spindlar inte ger myggbett, men med lite fantasi så ordnar sig det mesta.

Nu ska jag upp och vräka i mig några mackor och sen tänker jag nog ta en tidig kväll, jag är faktiskt sjukt trött!

C YA!

RSS 2.0