Vi har shampoo, så allt löser sig!

Skulle möta Arvid idag. Vid tolv nån gång. Jag försov mig, för jag hade tydligen stängt av min väckarklocka i sömnen eller nåt, för den ringde inte. Kom dit kvart - tjugo över, och då hade han ringt tre gånger.
Arvid, du är söt.

Väl på stan var jag och Arvid med några Randoms, varav en av de hette Jakob och... ehm... resten har jag inget minne av vad de hette... -.-

Hursomhelst.
Efter ett tag gick jag och Arvid för att äta. när vi sitter där och äter helt i godan ro får jag gett telefonsamtal. Av min reaktion på samtalet, dvs ansiktsuttryck och tonfall, så trodde Arvid att nån hade hamnat på sjukhus och han gjorde sig beredd att storma ut för att fara dit. Det var det inte. De ringde från Radio, och de ska spela min låt där... -.- Och så vill de ha en intevju med mig också... Efter samtalet vart jag lugn. Och lite nere. Jag ville inte att min låt skulle komma med, men tydligen så gjorde den ju det.

När vi hade ätit klart gick jag och Arvid på stan en liten stund, och sen for vi hem till honom. Där drack vi oboy, myste, kollade busstider och vi... ehm... Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det, men om någon utomstående hade sett oss hade han eller hon DEFINITIVT varit 500% säker på att vi hade rökt på... Vilket vi inte hade, vi båda var bara lite trötta. x'D

Efter att vi lugnat ner oss så gick vi bort till busshållplatsen för att ta oss till Nicole. Arvid tog med sig shampoo, för att "allt löser sig med shampoo".

(Egentligen klagade han på att jag klagade på att han hade fett hår, vilket fick mig att klaga på att jag inte alls hade klagat på honom genom klagande, utan att jag bara snällt hade påpekat att han hade fett hår UTAN att klaga, vilket han klagade på att jag klagade på.)

Väl hos Nicole... Vi möts inne på en pizzeria... Där vi väntar på pizzorna och pengar, för att ingen var smart nog att fixa kontanter innan vi gick dit... Vi fick varsin klubba ^^ Efter en stund går vi därifrån och hem till Nicoles... Mammas bästa kompis? Minns inte riktigt hur det var, men det va najs. FILMKVÄLL!!!
Vi såg först slutet på nån julfilm, som de hade sett innan vi dök upp, och sen såg vi Lilla sjöjungfrun (Disneys version) medans vi åt pizza och drack läsk. När filmen var slut såg vi en till random film, men jag minns inte vad den hette. Jag "mobbade" Arvid för att han skulle byta ut mig mot en serietidning och TVspel. Han tyckte jag var ond.

Trust me, det här var det bättre bildvalet, vilket säger en hel del.
Vi nio som var där var... Emilia, som inte är lik mig, jag, som inte är lik Emilia, Filip, KAXARN, Cow, Arvid, och Nicole, Hannah och Nebeus. (de sista tre är inte med på bild)
Vi stack hem kring tolv nån gång. När jag kom hem hade alla gått och lagt sig, så jag gick ner i källaren och spelade piano i mörkret. Sjukt najs!

Nu väntar jag in att Arvid ska ringa mig, för det skulle han göra när han kom hem. (han gick hem, jag fick sjuss) Det är bara ett fåtal personer som vet varför jag vill att folk ska ringa när de kommit hem efter att ha varit med mig. Ja, jag har litte "mormor-vibben" över mig, men ni som vet förstår. Ni förstår varför jag inte kommer att somna före han gör det.

Tills dess, Jag ska spela piano!

Arviiiiiiiid... :]

Idag väntade jag på Arvid inne på skolan där han går... Var sjukt random för jag hade ingen aning om vart jag var nånstans, allt var så STORT och nån random människa trodde jag gick där och bad mig komma på nåt slags möte som var nånstans imorgon...

Sen dök Arvid upp iallafall. Han kom ungefär samtidigt som jag såg Yulias pojkvänn. Jag är inte van att se honom utan Yulia, det här var... andra?... gången jag såg honom utan henne, men han var på skolan han går på, och då är det okay... Medans Arvid och jag gick igenom skolan mötte vi några han kände, som tydligen hade haft svårt att tro på att Arvid har en flickvän... x'D

De verkade iallafall ganska trevliga, men jag hann inte riktigt få nån uppfattning... Fast det var random. Jag kände också att jag var på mitt "dåligt-skämt-hummör". (ungefär som i sommras när jag var gatumusiklant och hela tiden sa att det var lite dålig stämmning, eller att det var nåt som inte stämde, såfort nån skulle stämma en gitarr eller bas...)
Så idag har jag.. i princip varit med Arvid... Och jag hade trevligt med Sara på skolan också ^^ Fast imorgon ska jag få tillbaka min hatt ^^

jag tror inte på det här

Tid har lurat mig!
När jag skyndade mig upp till köket, i tron på att jag hade fem minuter på mig innan bussen kom, var klockan 7.26. Sjukt läskigt, för den går inte fören 53..

Nu sitter jag på skolan, utanför min lektion och har hicka... Folk runt om mig skrattar vid varje hick, som blir mer och mer högljud för varje hick som går...

Imorgon ska jag träffa Arvid.   
Han har nog aldrig hört mig hicka... Eller jag tror inte det iallafall.

Jag har serriöst hickat i tio minuter i sträck nu! Och jag som bara brukar få EN hick, och sen inge mer...
Suck... LOL.

Bröööl

Jag har fått det bekräftat, JAG SKA FÅ GÅ ETT FJÄRDE ÅR! Så nu har matteB och historiaA plockats bort från mitt schema. Dvs, mindre att göra och mer tid. Nästa termin ska ju dessutom psykologin avslutas, för kursen var bara en termin lång. Så jag kommer få ännu mera tid då, och ännu mindre att göra. Det här är det jag gått omkring och varit fundersam över, för er som undrar.

Igår klockan 14 var deadlinen för våra jullåtar... Jag lämnade in min 14 minuter för sent. Hoppas på att den bli godkänd ändå.
Programmet kraschade i onsdags, och jag kunde inte få hjälp förren igår, och jag fick spela om lite... Hade jag haft iallafall en timma längre på mig hade låten blivit helt ok. Hade jag haft två timmar till på mig hade jag blivit nöjd.
Jag hade lagt upp den här i ett sånt här ljudspår om jag kunde, men jag vet inte hur man gör, så då kommer jag inte göra det.
Men glad är jag! Jag kommer att vara en gymnasiefyra om två år!

Joakim

Det här är min kompis Joakim.

Han är INTE en kanibal, äter inte upp dig om du skrattar och är ganska flum när han har en halsduk på sig. (Han är ganska flum  utan halsduk också, men det hör inte hit)

Jag är inte besatt av Arvid

Bara nästan.
Igår var jag med honom också. Först var vi med folk i UNF lokalen, men sen stack jag och Arvid till honom. Jag försöker övertala honom att gå med i UNF. Det går lite halvdåligt, han är rädd att det ska förstöra vår relation. Blandannat spelade vi TVspel när vi var hos honom. Arvid har ett spel som heter Braid. Det var ett sjukt sött spel med underbar musik i. Jag vart typ kär i de... Man kunde spola tillbaka tiden, men då kunde man inte ta med sig gröna nycklar, för de var oberoende av tid och hade redan använts så jag failade att ta en pusselbit...
Jag sov där.
Idag är det exakt ett halvår, dvs 6 månader, sedan Arvid tog mod till sig och kysste mig (så att "hela världen" kunde "se min rumpa") borta på barnavdelningen på Åhléns.
Det vart en spännande dag. Upp klockan åtta, äta frukost och iväg på "en morgonprommenad". Äta kakor på subway, där jag för första gången upplevde att en kaka smakade mjöl och socker, och sen fara hem till Arvid igen och se på Nile Citty. Blev massa mys.
Tillslut var det dags för mig att gå hem... Vilket var ganska svårt. Han är ju så sjukt söt!!

Some day... :)

Ja... Det var lite spännande... Hade EN lektion idag... Engelska. Började elva, slutade tolv. = LYX  

Efter att jag slutat tänkte jag äta på matsalen. Påvägen träffade jag Jonken, och då åt jag med Han och Hannah. Påväg dit sa Lucas att jag hade snyggt hår. LUCAS!! AV ALLA MÄNNISKOR!! Lucas gav mig en komplimang!! Har aldrig hänt i världshistorien förut!!!

När jag skulle gå till stan sen så hade jag inte mina nycklar = hade låst in dem i skåpet, vilket reculterade i att jag (och Emilia, Nicole, Jennifer och Nibeus, som hade råkat "springa in i mig") gick bort till gympan för att hämta en extranyckel som Jonas hade... Fast han hade bara en extranyckel till sitt eget skåp och hade  Emilia hade lite bråttom, så jag gick själv tillbaka till skolan, till hans skåp för att hämta nyckeln till mitt skåp, till mitt skåp, för att hämta ytterkläder och upptäcka att mina nycklar inte var där HELLER, tillbaka till hans skåp för att lägga tillbaka nycklarna. Sen när jag skulle gå tillbaka till idrotten så skulle en annan tjej dit, så jag skickade nyckeln med henne, sen irrade jag runt på skolan och letade efter mina nycklar. Tillslut hittade jag dem... Jag hade glömt dem på en toalett...

Gissa vem som ringde idag? Arvid! Han kunde inte hålla sig från att träffa mig! Jag skulle möta Arvid på hans skola, men på bussen påvägen hem så träffade jag Agnes,och hon drog in mig för att dricka varm choklad. Sen vart klockan sent, så jag skickade ett sms till Arvid att komma till Agnes istället. Det gjorde han. Sen gick han och jag till mig. = MYS. Har inte träffat han på nästan två veckor nu, så det var glädje på hög nivå! :D
Vid nio bytte Agnes av honom, han stack hem och jag och Agnes gick till ica för att köpa chips och dipp... Vi åt upp nästan en halv påse var, MED vitlöksdipp, och så drack vi iste... MUMS ^^

Nu sitter jag här och bloggar i godan ro. Snart ska jag gå och duscha, för jag är ganska svettig... (Moget Arvid, MOGET!!!!)

Random

Watching Stranded Whales Being Eaten Alive by Crabs
hej hej laget, jag har hittat en låt som äger!

// Ruben

RSS 2.0