Nu byter jag blogg!

Från och med nu bloggar jag på min nya blogg. Jag fick nämligen till den så att den är så som jag vill ha den.
http://pajthespacewaster.blogspot.se/
Den som vill fortsätta följa mig är välkommen att göra det. =)
 
Bara föra att, orelaterad bild som fanns i bildarkivet. :)

Hemmagjort godis

Jag sitter och njuter av hemmagjort godis (äppelbitar doppade i nutella) och ser på TV. Det känns väldigt tomt att vara ensam, eftersom att jag om min dumfåne har varit rätt oskiljaktiga de senaste två veckorna, och nu sover han hemma istället för hos mig. Jag hade visserligen hängt med om det inte vore för att jag börjar jobba klockan 8 i morgon. Han bor i Sävar, jag har ingen vidare lust att cykla därifrån tidigt på morgonen. Dock måste jag erkänna att det är rätt skönt att ta lite tid för sig själv.
 
I love how you always makes me smile.

som en öppen bok

Jag hade lite tråkigt, så jag gjorde en låt.Dock utmanade jag mig själv lite genom att ta upp en ordbok och slumpa fram tre ord som jag skulle  få med i texten. Orden blev "bok", "skosnöre" och "golv".
Såhär blev låten. Jag tar gärna emot kritik. :)
 

Chips? Bläh!

Det gäller att se det bästa i alla situationer. Ibland är det bara svårt. Jag är besviken på mig själv. Som fan.
 
Att jag aldrig lär mig att när jag mår illa av att jag ätit för mycket chips, då blir det inte bättre av att äta mer chips. Fast det är väl en klassiker att göra så förstås.

hundrädsla

Igår var jag i Sävar och firade min pojkväns mamma som fyllde 40 år. Då hoppade vi studsmatta, vilket var roligt. Christoffers mamma fick för sig att det skulle vara roligt att lägga en av deras hundar på studsmattan. Den såg väldigt rädd ut, så jag lyfte upp den och bar den till kanten av mattan så hon fick ta ner den på marken igen. Det ägde, för jag är rätt hundrädd. Att jag vågade lyfta den hunden är ett framsteg!
 
 
Idag tog jag sommarens första dopp. Lite skämmit kanske, framförallt med tanke på att mitt sommarjobb är på en lägergård vid Nydalasjön. Det blåste idag och det har regnat tidigare under dagen vilket resulterade i att det var kallt som tusan! Med roligt var det, även om min dumfåne stod bredvid och skrattade åt mig och tog bilder. Han badade inte. Jag vet inte om det är för att han var smartare än mig eller kanske bara var lite badkruka av sig, men han missade känslan av en varm dusch. (Typ hur skönt som helst!)
 
För övrigt, appropå hundar och bad, har jag kommit fram till att jag älskar bilder på hundar när bilden är tagen under vattnet. De äger!
Den här bilden beskriver mig rätt bra för övrigt.

Första dagen på jobbet avklarad

Igår hade jag min första dag på jobbet som gårdsvärd på KFUMs lägergård på nydala. Jag fick bland annat leka mattant, köra diskmaskinen, torka disk och flytta på tunga saker. De andra som jobbar där är väldigt trevliga och barnen är så sjukt söta.
 
Efter jobbet stack jag till stan och tog en fika med Sara, vilket var väldigt trevligt. När jag kom hem igen somnade jag på soffan och sov som en stock i några timmar. Idag var jag hemma från jobbet på grund av att min rygg gör ont. Jag tror aldrig någonsin att den har gjort så ont. Imorgon tänker jag vägra bära på saker som både är större än mig och väger mer än mig.
 
Igår hade jag också världens bästa pojkvän som gjorde middag till mig. Hemmagrillad hamburgare med sallad, dressing och röstad lök. Idag åt vi grillspett.
 
Snart är det bara en månad kvar tills jag far till Island. Jag taggar sönder!

Det fungerar inte som jag hade tänkt

Jag hade tänkt att jag skulle byta min blogg till en annan eftersom att jag flyttar till hösten. Jag hade tänkt använda mig av blogspot eftersom att jag tyckte att det var en sida som var väldigt lätt att ha att göra med, när jag hade en blogg där tidigare. Nu har de dock gjort om hela systemet, vilket har krånglat till det enormt mycket. Jag kan till exempel inte längre byta textstil lika lätt som förut. Jag har skrivit tre inlägg där, eftersom att jag tänkte att jag kunde fixa till de problemen som var allt eftersom. Det sket sig dock, jag fattar verkligen ingenting what so ever och blir bara på dåligt humör över det, så jag stannar väl kvar på den här bloggadressen tills vidare. Jag är ändå rätt nöjd med den här bloggen, och mindre nöjd med den.
 
Svar ja, det luktar "dagens ilandsproblem" över det här så det ryker om det.
 
För den som undrade är detta den bloggen; pajthespacewaster.blogspot.com
Jag kommer inte blogga på den, däremot kommer jag att kopiera över inläggen till den här bloggen, för att ha allt samlat på samma ställe.
And that's the way the cokie crumbles.
 
 

Trolleri i Skellefteå

Igår var jag i Skellefteå med Christoffer, Mårten och Stina. Christoffer och Mårten har sitt företag, magic touch, och var därför på plats på möjligheternas torg (torget med kuken) för att trolla. Jag och Stina hängde med för att dokumentera lite.
En bild som jag tog på Christoffer och Mårten
Det var omkring 27 grader ute, så jag kan bara gissa hur varmt det måste ha varit att jobba i kavaj. Jag köpte solkräm innan vi stack dit, eftersom att jag bara dagen innan tydligen var "så blek att du lyser i solen" och dessutom hade bränt mina axlar. Christoffer, som tydligen knappt använder solskyddsfaktor 6 när han är utomlands, mobbade mig för att jag valde den med solskyddsfaktor 30.

Deras trolleri blev mycket uppskattat, både bland stora och små. Jag älskar verkligen hur reaktionerna är. Folk som försöker spela svårimponerade men egentligen är väldigt irriterade på att de inte förstår hur det går till, eller barn som ser så överlyckliga (och en aning chockblandad förvåning) ut. Det är underbart.

Jag hann också hälsa lite som hastigast på några vänner medan jag ändå var på plats i deras hemstad, vilket var trevligt, om än lite väl kortvarigt.  Oh well, jag är ändå tillbaka i Skellefteå för Trästockfestivalen om två veckor. Det ser jag fram emot. Dock missar jag första dagen eftersom att jag jobbar, men hellre kortare trästock än inget trästock.

RSS 2.0