Arvid

IDAG er det exakt ett halvar sedan jag var hyperaktiv pa torget pa stan hemma med en massa kompisar och en person jag inte kende. Den personen tyckte jag hade en veldigt lang jacka och sa att han gillar TV-spel. Jag fick veta vad han hette pa Apberget, och jag tog kontakt med honom. Vi chattade i precis en manad, sen bestamde vi att vi skulle treffas, mest for att Andre ville att jag skulle samla ihop nagra personer att ga pa bio med. Vi trivdes i varandras sellskap och treffades en hel vecka i streck, och sedan kysste han mig, pa barnavdelningen pa Ahleens. (allt annat var stangt den dagen, det var sveriges nationaldag, den 6:e juni)
Den her personen heter Arvid, och jag elskar honom.

Hej!
Idag har vi varit i Stockport, kopt lite fler sockar och tre par vantar. Allt som allt har jag nu kopt tio par sockar (knestrumpor) och gjort av med ca £60.. Tack gode Neptunus for studiebidrag! :P
Imorgon far vi hem igen, sa jag har ganska nyss packat. Allt fick NESTAN plats, och sen kom pappa in och fragade om jag kunde packa en extra pase, vilket jag INTE kunde, men da klagade han pa att jag hade packat fel, och tryckte ner den ialafal. Blir intressant att se om alla starburstpasar holler, eller om de spricker...
Idag er det exakt ett halvar sen jag treffade Arvid. (om man inte reknar med ner vi var sma och gick pa samma dagis, for han var versta stalkern och foljde alltid efter mig och vart sa lessen ner jag skulle hem, och sa glad ner jag kom dit, har jag hort) Jag hade inte vetat att det var exakt ett halvar sedan, om det inte vore for bilddagboken.. Tack bdb x'D (tror jag) Jag saknar Arvid... Men far treffa honom pa Tisdag :)
Just nu haller jag pa att dricka Lemonade, och snart ska vi eta. Ler bli awesome ^^

Dagens citat;
Pappa: I bought a book at Wa...
Granny: Not another one!
Men nu ska jag ta och dra.. BUNNY!
Kram

Monky puzzle

Sa.. Jag vaknade i morse av att pappa berettar att Grandpa (farfar) har varit pa sjukhuset i natt... Jag blir klarvaken. Han fortsetter beretta att det var en muskel som hade streckts, inget verre. Han er 90 ar, sa vad som helst hade kunnat vara fel. Puh, jag somnar om, och pappa forsoker irriterat vecka mig, igen.

Hej!

Idag har vi varit i Manchester och shoppat. Jag har gjort av med ca £ 53... Jag er fattig igen x'D jag har bland annat kopt knestrumpor, sa nu ska jag borja ha kjol igen. ^^)
Imorgon ska vi in till Stockport, ennu mera shopping... Suck, nesta monads studiebidrag BORTA! x'D Nej, kanske inte fullt sa illa, jag gjorde bort en hel del idag. Men jag reknade med det, jag koper alltid upp en massa pengar i England, jag menar, SOCKAR, STARBURST och typ.. en massa annat... Det her er forsta gangen jag inte kopte en bok i Manchester, men jag skyller pa att jag behovde ga pa toa istellet x'D Pappa forsoker lera Grandpa att anvenda DVDn nu, och Granny holler pa att laga mat, och hon ville inte ha hjelp av mig. (seger en hel del om mina obefintliga hemkunskapskunskaper)
Pa taget pa vegen hem filmade jag en massa tred. Pa prommenaden hem fran tagstationen tog jag kort pa en massa tred (bland annat en Monkey Puzzle) och filmade en katt. Det var jette kuL. = Jag er ganska trott och kommer formodligen somna ganska tidigt ikvell.
Men men. Nu har jag inte sa mkt mer att skriva, jag ska ge mig pa Grandpas Piano och spela lite grann tills mat. :P
Sa, ha de bra, KRAM! :)

A A och O finns inte!

Det mest intressanta som hende igor... Jag satt framfor tva 70-ariga fjortisar pa flygplanet... GREAT JOY! x'D

Hej!
Jag befinner mig i England, vilket er andledningen till att jag inte kan skriva svenska alfabetets sista tre bokstever.
Idag har jag varit pa byn och kopt en massa godis. Typ tomde afferen pa starburst. Jag har nu kopt till Agnes, Andre (vet inte hur man gor apostrof pa den her datorn), Jonas och till mig sjelv. Jag hittade inte den sura smaken\youghurt som Arvid ville ha, men det var en liten butik och imorgon ska vi till Manchester. JAG SKA KOPA SOCKAR! Juste, jag kopte skittles till Hannah ockso. Om jag har glomt non, seg gerna till. typ... NU
Det er najs att treffa Granny och Grandpa igen (farmor och farfar). Vi funderar pa att foresla for Granny (farmor) att skaffa facebook. Pappas ide, och jag forestellde mig da Granny sittandes framfor Farmville vantandes pa att hennes jordgubbar ska bli klara. Vet inte varfor.
men jag ska dra nu, ha de bast. KRAM!

THA KNEES IS IN THA HOUSE!

Mittemot mig sitter ett stycke Sara och ett stycke Anton och räknar matte. Det är ganska smart, vi har prov om mindre än en timma. Jag ska strax joina dem med mattepluggandet. Jag räknar med ett IG, men jag ska gå dit och försöka iallafall.

Hej!

Alltså jag är typ ganska pervers... Iallafall på dagens musikproduktions lektion, som mer eller mindre gick ut på att jag stönade i en mic... Förklaring?
Jo, så här är det. Ifjol började jag på en ny skola, i en ny klass. Musikproduktion. Första gången vi fick prova spela in någonting tänkte jag "okay... då får jag väl göra det då". Klassen var uppdelad i tre grupper, en grupp hade piano, en hade håltimme och en grupp hade musikproduktion. Min grupp hade musikproduktion den gången, och vi hade ett "rum" var. Jag spelade bara någonting på random, en basgång, ett random trumkomp och så piano. När jag hade loopat det där kom Ruben in i rummet och sa "åååååååååh.... vad porrigt!". Han tyckte att jag hade gjort en porr låt. Det gick bara typ en vecka, och sen hade alla i klassen hört den där. "Man kan nästan höra tysken stöna när han smeker lillbarnet" var en kommentar. Jag själv hade inte tänkt ALLS på att det lät porrigt, men efter Rubens kommentar GICK det inte att tänka på anat än porr när man lyssnade på den.
IDAG hittade jag den här låten av misstag, och eftersom vi ändå hade tid över så passade jag och min grupp på att göra klart den. Eller snarare, jag stönade i micen, sjöng "I WANT YOU", pichade ner "I WANT YOU" och Sara skratade i bakgrunden. Awesome ^^

Psykologin vart kortare än vad den skulle idag, för det var ett par elever som gjorde ett grupparbete om Etik och behövde en klass som kunde agera, ja, klass. Så jag fick vara med om det mest synkroniserade provet nånsin... Alla gick in samtidigt och alla gick ut samtidigt. När vi skulle låssas skriva på vårt papper skrev jag "Arvid" om och om igen... *rodnar*
Efter Psykologin mötte jag Sara som kom på ett smeknamn till mig, THA KNEES. Den är awesome, The Knees *pekar på mina knän* ^^ Sara är awesome. ^^

Just nu sitter jag och bloggar, chattar med Emilia och lyssnar på en låt en massa stön. Men nu ska jag ta och plugga lite.
Ha de gött!
KRAM!

Varför kan jag aldrig komma på en vettig rubrik?

"Jag borde nig fara nu, så jag inte blir alltför sen" , tänker jag. Jag skyndar mig att ställa undan disken efter frukosten och tar på mig mina ytterkläder. När jag ska öppna dörren kommer jag på att jag har glömt min mobil nere på mitt rum. Jag hämtar den lite snabbt och skyndar mig upp för trappen. AJ, där gick dagens knä sönder! Jag ser mig försiktigt omkring och inser att jag har hamnat på golvet. Jag reser mig upp och haltar vidare till dörren. Det är senare än vad det borde vara, vid det här laget, bäst att sno på! Jag öppnar dörren och ger ifrån mig ett skrik. Det står en människa där!

Hej!
Idag har jag inte gjort så mkt annorlunda mot de jag brukar göra. Låten på musikproduktionen är (typ) klar, trots enorma mängder flum. På lunchen skrämde jag nästan bokstavligen livet ur Jennifer, det var ganska kuL. (för mig alltså) x'D
Just nu sitter jag här i väntan på Godot Sara och bloggar. Hon borde vara här nu. Hon skulle vara här på tisdagen, har jag för mig. Frågan är bara VILKEN tisdag. Är det ens tisdag idag? Är det inte snarare en Onsdag? Eller torsdag? Eller måndag?
...Det är inte möjligt.
Eller LÖRDAG!
Jag vet att du aldrig låter mig sova ifred för att du känner dig ensam, och att du stinker vitlök för att det är bra för njurarna, MEN jag tänker ändå inte plugga just nu, för jag är jättetrött.

Snart ska jag, Sara, Mårten och Rasmus ner på stan och äta. Sen ska vi tillbaka hit, det är ju konsert ikväll!
...En konsert som jag inte får spela på för att jag hade en dålig dag i torsdags.... Om det inte vore för Latinolåten (som jag spelar två acord på) så skulle jag förmodligen vara hemma, både nu och ikväll.
Jag saknar Arvid....
Men men. Ha de gött.
KRAM!

Sara har rätt...

Hej!
Idag vann jag över väckarklockan och vaknade två timmar innan den ringde. Vilket innebar att jag inte sov så mycket i natt pga att jag gick och la mig strax efter nio men låg vaken till tre - halv fyra någon gång. Så jag låg och tjurade tills väckarklockan ringde, jag menar, man kan ju inte kliva upp FÖRE den ringer, PÅ EN MÅNDAG! Jag kände mig relativt emo. Sen tryckte jag på znoose bara för att tjura ännu mera. När jag TILLSLUT klev upp åt jag inte min frukost för att jag inte var hungrig.

Emilia är bäst i världen!!!!!!!!! Jonas påstår att han äger. Fett.
Idag har jag haft låtsnickeri och flummat fram en NY text med Sara. Tänker inte skriva ner den just nu dock, för jag är något som kallas för "Äggoist". Jag åt Lunch med Emilia, från början, sen kom några AR1Nare och Sara och joinade oss. YAY :). 

Just nu kom Jocke hit. Hon gillar min nyckelkedia. Emilia kramar Sebastian, och Filip spelar på en nylonsträngad gitrarr. Så är läget.

Vi har nyss haft en LÅÅÅNG svenska lektion då vi skulle redovisa. Jag hade en teater roll. Det gick ganska bra, jag kom ihåg NÄSTAN alla mina repliker. Dock började jag asgarva på två ställen, och det såg ut som att jag "dog" två gånger då jag bara "somnade". Lol.
JUST NU sitter jag och bloggar, för jag känner mig inte så social, jag har en afte, och den gör ont. Jag har ingen Psykologi, för vi har komp ledigt för att kunna göra den uppgift som jag gjorde igår. SÅ jag ägnar tiden åt att... blogga?

Jag har kör ikväll... Vet inte om jag ska vara där halv fem eller fem, så jag satsar på halv fem, alltså sticker jag härifrån SENAST då jag egentligen skulle ha slutat, jag ORKAR INTE fara hem emellan. (Latiziga jag ^^)
Men men, nu ska jag inte spamma längre. KRAM! :)

Jag ska INTE avsluta detta inlägg med ordet "Kram".

Jag är relativt trött just nu. Jag sitter och halvsover, så jag ska gå och lägga mig aldeles stráxz.

Hej!
Idag har varit en lugn och skön dag. Jag tänkte spela in min låt på nytt, för det förra sög ju, men jag gjorde inte det eftersom att jag inte fattade varför jag inte fick nåt ljud i micen. (Ja, jag hade den inkopplad, ja jag hade strömm till den, ja jag hade datorn påslagen, ja jag lyckades få slud genom både basen och pianot och JA jagvet att sladden funkar.) Jag förstod inte vad som var fel, och tillslut gav jag upp. SÅ jag har mest bara såsat och degatidag, fram tills maten. När maten var uppäten tog jag min cykel och for iväg för att möta Jacob vid busshållplatsen. Sen gick vi till mig och var sociala. Han vart typ rädd för mig när jag lyfte upp mitt tangentbord... :P och så höll han min bas som om den vore en värdefull...ehm..bebis eller nåt... (enligt honom, jag tänkte inte så mycket på det) Det var iallafall najs att få träffa honom igen.  :)
MEN just nu sitter jag och halvsover, så jag ska ta och sova. Vet inte riktigt varför jag satte mig vid datorn, för att vara ärlig :P
Men men. Sov gött! :)

Igår...

Jag skrev ingenting igår kväll. Kommer världen att gå under nu?
Ja, det kommer den, för världen kretsar kring mig.


Hej!

Jag vet att världen inte kretsar kring mig. Världen kretsar ju runt Stefan!
Jag ska fylla i vad som hände igår, medan mitt minne fortfarande är relativt friskt.
På lunchen är det en av de som arbetar där som vet mina matvanor, vilket är ganska kuL. NU vet jag vad han heter, jag fick tillfälle att fråga! :) Han heter Alexander.

Efter lunchen hann jag bara vara med på halva historalektionen, sen vart jag "utdragen" av min ensemblegrupp. Det visade sig att det Albin hade sagt var sant, hela gruppen får inte vara med på konserten. Det är hel sjukt! Vi repade ett tag. Det gick ganska bra, men tack vare att ettorna ville in i ensemblerummet så vart iallafall jag sjukt stressad, så det gick inte så mycket bättre. Vi kom överens om att vi skulle få vara där i ca 15 minuter till, och sen skulle ettorna få ta rummet. Vi han repa ca 5 minuter, sen kom rektorn och skulle bli lite mera "insatt" i vad det var som hade hänt. Han höll oss kvar där ett bra tag, sen när vi väl fick gå rusade jag ut därifrån. Jag ville bara bort så fort som möjligt så jag rusade iväg och försökte hitta ett tyst ställe, vilket jag inte lyckades med så bra. Jag bänkade tillslut ner mig på den enda lediga bänken jag kunde hitta. Jennifer hittade mig efter ett tag och pratade med mig, sen kom Jonas också. Vi satt och babblade ett tag, vilket fick mig att må lite bättre, sen kom en kille som tydligen heter Ludvig. Jag har snackat med honom förut, men aldrig utan att jag har varit "parfymbesprutad". Igår var jag inte det. Jag hann inte prata med honom så länge, för rektorn kom och frågade om jag spelade piano, vilket jag gör. "Bra". Sa han, och sda att jag skulle följa med honom för att förklara hur bra jag spelar efter noter. (jag kan inte läsa noter alls) Tillslut fick jag gå därifrån, en aning förvirrad. Jag orkade inte med sista lektionen, så jag stack till biblioteket på stan i hopp om liten tyst stund innan jag skulle möta Arvid där.

Det vart ingen tyst stund, för det var pyssel där. Man kunde göra sina egna pins. Det var ändå ganska kuL :) Jag gjorde tre stycken, en där det stod "THE GAME", en gul smiley som räckte ut tungan, och en där det stod "jag bits".
Arvid kom dit efter en stund, och ville också göra pins. Han gjorde en jättefin ninja, och en ehm... ja... jag vet inte hur man ska beskriva den, men den är väldigt Arvid.

På kvällen gick vi och såg en jätte awesome konsert! NO WORDS CAN DESCRIBE! Den var bara awesome, och jag skulle lätt se dem igen! Allt var TV-spels relaterat, så jag tror att det var mer awesome för Arvid än vad det var för mig, men det var sjukt awesome för mig också! Det roliga var att varken jag eller Arvid viste vad det var vi skulle se i förväg, så det vart en väldigt glad överraskning för oss båda. :D En annan glad överaskning var att Ludvig (från mitt sommarjobb) också var där. :) Han har jag inte träffat sen sommarjobbet slutade, så det var fett med najs :)

Efter konserten for vi hem och åt glass och kollade på det som var kvar av Idol. Vi hann se från det fjärde numret, så vi hann se Tove. :) Tillslut gick vi och sov. (Arvid sov över) Det var länge sedan jag sov så gott som jag gjorde i natt. Det var sjukt mysigt, och jag vaknade bara två gånger, en av att Arvid snarka, och en av att hans väckarklocka gick igång.

IDAG
Idag har jag inte hunnit göra så mycket än. Bara att ha vaknat och kolalt på Arvid, som är jättesöt och att ha ätit en BAOUTASTOR frukost. Arvid stack hem för en liten stund sen. När jag har bloggat klart ska jag spela in min låt "Light" på nytt, för den förra var ju bara slarv som jag gjorde på några timmar. Nu ska jag göra om den, bättre. Fast jag kommer nog inte hinna klart idag, för nu ska jag försöka göra den bra också :P. Jag ska ägna typ två timmar åt det, sen ska jag städa lite snabbt. Efter maten ikväll ska jag vara med Jacob, en kompis som jag inte har träffat på ca ett halvår. Blir awesome ^^
Men men. Hare gött!
KRAM!

Plugg...

"Alla har väl svarat på frågorna om Napolenon? Det är ju prov imorgon."
Hela klassen flämtar. "Är det här ett skämt?" är det någon som utropar. "Tre klasser innan er har ovkså trott att jag skämtar, men det gör jag inte."
Jag förstod ingenting. Ett prov? På Franska och Amerekanska revolutionen? IMORGON? Det ska ju vara nästa vecka! Hem och plugg? NEJ, JAG HINNER INTE IKVÄLL! Vi ska ju se på en konsert ikväll, OBLIGATORISK NÄRVARO!. Jag känner paniken i mig, jag har inte ens hunnit få min bok än!


Hej!
Historian idag var lite intressant, för det visade sig att vi skulle ha ett prov imorgon, men bara en liten stund senare visade sig att det skulle vara nästa vecka, som det var sagt. Men jag har fortfarande inte hunnit få min bok än, för det var typ stängt på biblioteket jättemycket när jag kunde, och när det inte var stängt så fanns inte boken där, och nu har jag fått beställa den, men det tar ett tag innan jag får den.
Men men.

På lunchen idag satt jag med tre flumiga tjejer. Det var ganska random. Men roligt var det, fast det var inte så smart av mig att dricka mjölk precis då jag gjorde det, för jag började skratta samtidigt, och då sprutade det ur munnen på mig... (men jag sprutade inte på Sara iallafall)

Nu har jag slutat, men sitter kvar på skolan, för jag orkar inte fara hem. Men jag måste nästan göra det snart, jag ska äta hemma ikväll innan jag far ner till konserten. Just nu har jag sjukt myckdt plugg att göra. Jag måste plugga till historiaprovet, sätta mina pianofills ordäntligt, plugga in mina repliker tills svenskaredovisningen, göra en karaktär till teatern, plugga massa matte innan matteprovet som är på onsdag, prata med mina kusiner och anteckna vad de svarar och gör, lite sådär sneaky tills psykologin och så måste jag skriva på kulturhistorian, och jag fattar fortfarande inte uppgiften. Vad gör vi ens på engelskan förästen?

I morse hade vi genrep med våra Jazz och Latin låtar, vi ska ha konsert i aulan på tisdagkväll, fick jag höra idag. Det gick SÄMST för mig. Jag kom till skolan och tänkte "om min grupp blir först att spela blir jag djupt deprimerad". SJÄLVKLART var det min grupp som skulle spela Jazzlåten först, och jag är EXTREMT morgontrött på morgonen, framförallt om klockan är 8 och jag är van att börja cykla mot skolan då, inte att redan vara där då. Jag gjorde så dåligt ifrån mig som det bara gick, óch jag har jättedåligt samvete för det. Jag förstörde för alla andra i min grupp för att jag inte har sovit så mycket inatt. Jag övade faktiskt in allt igårkväll när jag ändå hade svårt att somna.

Just nu sitter jag i musikdelen av skolan och lyssnar på allt ljud som finns runt omkring mig. Repandet av tre olika låtar från tre olika rum, trummor på en våning ner som övar, någon/några som leker med tramporglarna som finns där nere, folk som går förbi åt olika håll upp och ner för trappor, fram och tillbaka genom koridorerna, pratandes. TRE personer har gått förbi mig med varsitt trombonfodral. Jag är avundsjuk. Jag vill också spela trombon. Jag skulle försöka lära mig på egen hand om jag hade tid. Men det har jag inte. Det är synd, för jag har tillgång till trombon hemma, min bror har en han inte använder som jag får låna om jag vill och är rädd om.
Men men. Nu ska jag försöka plugga igenom mina repliker en gång till innan jag far hemmåt.
KRAM.

JAG BÖRJAR OM

Jag fattar ingenting. Hade vi läxa i gemu nu också? o.0 Vad mer har jag missat?

Hej!
Jag siter på golvet utanför klassrummet. Lektionen börjar om några minuter. Sara sitter bredvid mig. Hon bloggar också. Mittemot mig sitter Linnea och pratar i telefon, Anton som lyssnar på dålig musik bara för att det är nostalgi och Kalle som gäspar. "Hey now hey now". Det var verkligen sån musik man lyssnade på förut. Usch. Flashbacks from my past rushing by. YAY. Not.

Iallafall. Jag förstår inte så mycket just nu, men jag bryr mig inte så hårt heller. Jag tänker på Arvid. Jag längtar tills ikväll. Vi ska på någon random konsert, jag, Arvid, Philip, Erica, Mamma å Paappa. Efter konserten ska Arvid sova hos mig. Det är det jag längtar tills mest. Jag älskar Arvid. Vill att han ska vara här nu. Det är han inte. Men men, life is touf, and touf's shit. LOL.

Förästen, har vi historia eller kulturhistoria nu? Och tydligen så ska kulturhistoriaarbetet var klart idag, och jag fattar fortfarande inte vad uppgiften ens är.

Nu hörde jag från Albin att vår ensemblegrupp typ ska splittras och endast gitarr, trombon och sång ska vara med i låten på konserten. Alltså ska trummor, bas och piano bort. Jag förstår att läraren tycker att det lät jättedåligt igår, för det gjorde det verkligen. Jag har aldrig någonsin spelat sämre inför folk än vad jag gjorde på genrepet igår, men det är väl ändå bättre att det går piss på genrep än på konserten? Sen tycker jag att det var orättvist av henne att anklaga mig inför min klass och musikarna för att ha struntat i att öva. Jag HAR övat, jag hade bara en piss morgon igår. Jag hade inte sovit så mycket och var jättetrött. Jag vet att det är en JÄTTEdålig ursäkt, men jag förstår inte hur de tänker att vi ska hinna med allt skolarbete, plugg OCH sova.

Jag börjar känna stressen. Jag har alltid hört att tvåan ska vara värst, och ja, jag förstår faktiskt. Så äre.
MEN nu börjar min lektion, så KRAM!

Detta fält måste fyllas i

"Jag har svettiga fötter, och om du inte slutar peta på mig så kommer jag att fota dig!"
Jag känner mina tomma hot fara flygandes mot Hannah, som leker med knapparna som sitter på mina byxor. André skrattar, Hannah också. Jag kan inte direkt påstå att jag sitter gravallvarlig, för det gör jag inte. Jag skrattar mest, som vanligt.
Min mobil vibbrerar, ett sms har levererats till någon. "Vem var det?" frågar Hannah, vilket får mig att automatiskt peka på min mobil. "Jaha, Arvid" säger hon. Jag vart nästan rädd, hur kunde hon räkna ut det? Jag hade totalt glömt bort att min bakrundsbild var på Arvid, så jag trodde hon var psykiskt störd, nej, psykopat, NEJ, psykolog, NEJ, SYNSK! (Fail x'D)


Hej!
Idag har jag och Arvid suttit på subways och snackat... Det var rätt så mys, om man bortser från att jag hade lite ont i ryggen och bara ville lägga mig ner nånstans. När Arvid tillslut skulle hem kunde han inte, för han tyckt jag var så fin. Eller snarare att jag var så fin i min röda tröja. Jag vet inte om han gjorde det för att "fjäska", eller för att han faktiskt tyckte det, jag var lite för trött för att kunna tolka... ja, nånting alls. Tillslut for vi båda samtidigt, för vi skulle åt samma håll. Jag skulle till teatern för att vänta in André så han skulle slippa cykla hem själv. Dock var det låst, så jag stod och frös i 12 minuter innan jag vart insläppt. Det var asläskigt, för det gick en sneaky gubbe förbi där som stirrade asläskigt på mig.
Just nu har jag ganska nyss kommit hem. Jag är trött. Jag ska sova nu, för jag börjar tidigt imorgon, jag börjar 8. Blä. Jag kan inte mitt så bra än, men det ordnar sig säkert nån gång. Det är ändå bara genrep, jag lär mig. Dessutom har jag planer på att fråga om hjälp på de åtta, eller nio, noterna jag inte fattar, av någon, typ Arvid. (oj, många kommatecken där)
Men men. Nu ska jag sova.
KRAM :)

PARTY!

*Flotsch* lät det när sara kletade ner någonting som var misstänkt lik diarré på sin talrik. "PARTY" utropar hon. Jag börjar skratta, och skrattar tills jag har så pass ont i magen att jag knappt kan andas mer.
*Jag immiterar det ljudet som den bruna sörjan gjorde när den träffade tallriken, men misslyckas brutalt.*
Sara - "Är det där dina parningsljud eller? ........ SPRUTA INTE PÅ MIG!"
Det verkligen GICK inte att sluta skratta åt det x'D


Hej!
I matsalen idag var jag och Sara relativt flummiga, vilket kanske går att lista ut, ganska lätt, med tanke på den övre texten x'D. När vi kom in till matsalen så såg jag "Piraten", eller vad man nu ska kalla honom för, gå iväg. Strax efter kom han tillbaka och sa att han kollade om det fanns någon potatis, eller annat som inte var ris, men att det tyvärr inte gjorde det. That made my day! Han är alltid så sjukt trevlig och omtänksam, det är jätte roligt. Fast det är ganska fail att jag har fått mat, av just honom i matsalen, i stort sett varje dag, i mer än ett år, och jag vet fortfarande inte vad han heter. Ska fråga nästa gång jag ser honom.
Nu kommer jag och Sara från en extra halvtimmas musikproduktion, det ehövdes, för deadlinen var IDAG, och vi är ändå inte klara xP FAIL. hur som helst, när vi skulle gå ut därifrån hade en ny lektion redan börjat. Alla elever där var jätteblyga och ville inte sjunga in i micen med deras lärare, så då drog han dit oss så vi fick sjunga istället, viloket vi gjorde. Det var ganska random x'D.
JUST nu sitter jag och Sara bredvid varandra, med varsin dator och är sociala... Med folk som inte är här. Innan vi satte oss med datorerna flummade vi med min kamera, som vi gjort en hel del andra gånger. När jag får tid ska jag klipa ihop en massa randomklipp och he up på youtube. Blir awesome.
Men men, nu ska jag he undan datorn (och säga till Sara att göra detsamma) för att gå till mattelektionen som är i andra delen av skolan och som börjar om 8 minuter.
FAIL. Sara sa just att vi borde gå till matten, precis när jag öppnade munnen för att föreslå att vi skulle till lektionen xD.
BTW, Saras rumpa är bortdomnad.
BTW, min med.
Men men. hörs. BUNNY!
Kram.

Psykolog? Psykopat? Same shit, different names

Jag sitter på golvet och stirrar på Sara, som sitter på en stol. Jag har ont i magen. Har haft det hela dagen. Aj. Vi är så jäkla metal och sitter och bloggar. Najs. Haha.
Hej!
För precis en vecka sedan skaffade Sara sin blogg. Nu sitter vi och bloggar för fulla muggar, både hon och jag. Jag ska vara med Arvid efter skolan idag.
Jag har nyss haft Psykologi. Tack vare att läraren berättade om sitt barn som hade trott att det gick att hoppa över ett två meter brett stup kom jag och tänka på när vi drog om ledningarna i marken hemma. Jag var inte så gammal då, men jag minns att jag brukade springa runt huset, till hålet, vända om, springa runt och till hålet på andra sidan. Det jag inte minns är att jag tittade på hålet och dystert sa "jag vill inte bo här längre", men det gjorde jag tydligen. (pappa har berättat)
Vi ska försöka göra klart låten på musikproduktionen nu. Vi har lång lektion, så jag hoppas vi vi klarar av det. Klassen innan oss (musikproduktionsettorna) har nog slutat nu. Eller snart, Filip gick förbi. Jag kommer ihåg när jag gick i mupp ettan. jag hade rött hår då. Det var awesome. Eller nåt x'D

Nu ska jag lägga tillbaka datorn i dataskåpet innan jag börjar. Jag har ca 4 minuter på mig.
Kram!

Mina ögon ser ut som fiskar!


Jag sitter och försöker tänka. Det går inte så bra. Jag MÅSTE få i mig någonting sött... Jag som hade räknat med att få sluka choklad ikväll, och så hade någon redan ätit upp den! (vaddå beroende? x'D) Choklad, som för övrigt är TYP den enda godisen jag KAN äta, är väldigt gott... Ska dra med mig André till ica så jag kan köp mera... Så fort jag har skrivit klart det här blogginlägget.

Hej!
Idag har jag varit på skolan... som vanligt. Skillnaden var dock att jag var väldigt trött, (och nu menar jag TRÖTTH!) vilket jag inte brukar vara. Eller åtminstone inte SÅ trött. Jag orkade inte ens hoppa omking som en mainiac, studsa på väggar eller babbla, vilket jag i vanliga fall gör när jag är trött. Eller trött och trött, snarare när jag blir hyperaktiv, men det är vanligare att göra det när jag är trött.

Musikproduktionen piggade upp, men å andra sidan brukar man bli piggare när man håller på med någonting som man är intresserad av. Vi fortsatte på vår låt, som jag TROR måste vara klar till imorgon, och det gick väl rätt så bra, antar jag. Vi vart dock en aning flummiga när vi spelade upp låten baklänges. Lät sjukt kuL, framförallt i refrängen då man hör ett "usch, usch" mitt i allt appropå ingenting. (egentligen låter det "Yoh Yoh")
Efter musikproduktionen gick jag på extra matte tiden, bara för att jag älskar matte så sjukligt mycket, like NOT. Men jag måste gå dit, för jag är typ IG varnad, och de är inge bra. Dock var det bra att jag gick dit, för nu jag fattar massa mera :)

Efter skolan for jag ner på stan, jag hade ändå inget bättre för mig, och min cykel stod hemma. Jag hann bara ut genom dörren så ser jag en människa jag känner igen. Jag ställer mig, gapar och pekar på honom. Han ser mig inte. Fast besluten som jag är att peka på honom (vi pekar alltid på varandra när vi ser varandra, den som ser den andra först pekar först) står jag där som ett fån i ca tre minuter. Det var awesome, han märkte inte ens att jag stod där, förren han hade trasslat upp sitt cykellås klart. Vi gick till stan tillsammans, för han skulle ändå dit, för han skulle köpa wienerbröd.

Hur som helst. Väl nere på stan gick jag in till biblioteket för att kolla om det fanns någon social människa där. Det gjorde det inte. Jag gick ut igen, tog upp min mobil och började smsa folk som brukar vara på stan för att fråga om de var det. Ingen var.
DISS.

Tillslut fick jag tag i en Oliver, och han kunde vara social ett tag, så då gick jag återigen till biblioteket för att möta upp honom. Det var najs, tills vi gick in till en butik... De sålde choklad där och jag fick nästan sätta ögonbindel, för jag älskar verkligen choklad, men det var inte av den anledningen vi hade gått in där...
Tillslut skulle jag ta bussen hem, och då gjorde jag det. Busschauffören verkade väldigt stressad och typ puttade in mig i bussen, så jag fick inte riktigt säga hej då ordentligt, men men. Shot happens.
Just nu har jag precis kommit hem från Agnes. Vi satt och babblade och... läste bloggar... Och nu bloggar jag istället :P Har kommit underfund med att mina ögon (se bild högst upp) ser ut som fiskar! Men jag gillar bilden ändå, jag har gjort den själv. Det var inte så svårt. Jag tog kort på mitt fejs, klippte ut ögat och ökade kontrasten. Done.
Men men. Nu ska jag försöka dra med mig André till ica så jag slipper gå själv. JAG VILL HA CHOKLAD! *känner en gloria ovanför mitt huvud*
Ha de gött!
KRAM! :)

Varning för korven!

Jag gick in i väggen bredvid dörren. Hoppsan.
Jag gick in i samma vägg bredvid samma dörr en gång till. Hoppsan.
Jag gick ut genom dörren. YES!
Jag gick in i en glasvägg. Hoppsan.
Jag gick in i en dörrkarm. Hoppsan.

Hej!

Jag vetv inte riktigt varför, men jag är typ trött. Går in i typ.. .allt... idag... Jag fick frågan om jag skulle ha vegetariskt idag eller inte, jag stirrade på korven och sa "öööööööööööhhh...." tills jag tillslut kom fram till att det var korv jag stirrade på. "Jag tror jag tar vegetariskt" sa jag tillslut.
Just nu sitter jag och Sara och väntar på att musikproduktionen ska börja. Det gör den snart. Tror jag. Jag kan ha fel också, men det tror jag inte, för resten av min klass sitter också här.
Jag är trötth.
Det finns en massa ljud här.... >intresseklubben antecknar<
oj....

Fjortiz

Jag har en blogg, so what? Gör det mig till en fjortis?
Nej. Men DET HÄR gör.
  • Dagenz outfit:
  • En hatt som jag fick för att leka med av mamma när jag var liten - 0 kr
  • En tröja jag snodde från min bror - 0 kr
  • Ett par jeans jag hittade i skåpet på skolan (som jag köpte i England i nian) - £ 9.99
  • Omaka par sockar som förmodligen tillhör mamma - 0 kr (för mig)
  • Ostäd toalett - ren och skär tjurighet/lathet
  • Läppglans - 0 kr (fick det gratis i reklam)
  • Hemmagjorda lösnaglar - ca 2 kr?

Hej!
Idag har vi varit på norrlandsoperan och lyssnat på genrep inför en konsert som ska spelas. De var ruskigt bra! Vi ska få se konserten på torsdag, och jag ser faktiskt fram emot det.
När vi hade sett klart på genrepet så hade vi rast fram tills individuella valet började, (vilket i mitt fall innebar Psykologi) så svenskan och engelskan vart inställda.
Istället för att fara tillbaka till skolan för att äta så åt jag och Sara på stan. Där hade vi trevligt och det var gott :) Efter maten gick vi till Röda korsets Second Hand butik som ligger nere på stan. Jag och Sara fyndade varsin röd tröja för 40 kr st, båda supernöjda med inköpen. Dock måste jag erkänna att jag är avundsjuk på Sara som såg sin röda först, för den var verkligen fin. Hade jag sett den först hade jag köpt den istället. Men men, så går det ibland. It's not the end of the world, it's only rättvist :P

*pil uppåt* Dessa är tröjorna :) (Det underförstådda, dagens tema är fjortiz)
Efter att vi hade köpt dessa tröjor, gick vi ut, och jag såg en kille som jag kände igen. Självklart är jag som jag alltid är när jag känner igen någon utan att veta varför, jag frågade vem det var och var jag hade sett honom. Det visade sig att han hade gått i samma badminton grupp som jag, det var ju "Killen-som-jag-aldrig-kom-ihåg-namnet-på"! (Mattias heter han, eller Per-Erik Jansson den Fjärde, som han själv säger) Jag fick hans msn, och jag chattar faktiskt med honom nu.

Iallafall. När vi hade gått tillbaka till skolan och haft vår sista lektion så for jag till kören. Det var awesome. Vi övade inför fredskafét som ska vara den 24:e, så det är bara en gång kvar nu. Vi ska sjunga fyra låtar, varav jag sjunger på tre av dem och spelar piano på en av dem. Dock måste jag transponera ner tonarten ett steg, eftersom att sångarna fann den lite för hög.
Just nu sitter jag här, bloggar och är nöjd över att mina naglar är så korta. Drog nyss av mina "fina" hemmagjorda lösnaglar, som jag hade en hel HALVTIMMA! (jag kör den kreativa budgetvarianten) Det är trots allt svårt att spela piano med långa naglar.

Mina naglar... Det står Arvid på dem :] (A) (Ja, jag är kär i Arvid, jag tillochmed älskar honom, :] <3 TROTS att han gjorde så att jag har sjungt på en viss låt hela dagen idag... :P) Jag var ju lixom nästan tvungen att skriva nånting på dem, so why not Arvid? :P Vet att de är ganska fula, men jag ville prova hur det va att ha lösnaglar och är för snål för att köpa.

Nu ska jag bege mig mot mitt piano innan det blir alltför sent för att föra oväsen av mig.
Men ha de gött! Kramar! BYE!

Sara tvinga mig (säger vi som)

Oooops I did it again, I play with my blog, oh baby aby

Nu får jag skriva nånting /Sara (det var inte jag som skrev britney spears (A)
Nu är det jag igen/ Denise (det var det visst)


Hej!

Vi har nyss haft musikinproojvadfandenuheter igen. (låtsnickeri). Det var... flum.... David är awesome lärare, FOR REAL (madrid) Sen ska vi frysa, för vi ska gå till norrlandsoperan och se på rep för att sen repa själv för att sen -gta på stan och slippa vildmannén, vi ska gå på ica å köppa youhuuuuuurth! (mannéeeeen) IN YOUR FACE!
..Det här måste vara världens bästa blogginlägg nånsin.
Säger vi som.

Dude, I don't give a shit!

Jag är fortfarande iklädd pyjamas, morgontofflor och har inte orkat mer än till frukostbordet, egentilgen.
Allt ska göras samtidigt. Allt det man måste göra, men inte vill göra, och allt det man vill göra, men inte har tid med. Jag vill spela in, eller vara med kompisar, dega på mitt piano, dega framför TVn eller någonting annat som man inte behöver oroa sig så mycket för. Jag vill ta det lugnt.


Hej!

Igår (när det var lördag) var jag med Arvid :) Jag var med honom från efter skolan i fredags tills ca 20 i tolv igårkväll. Det var awesome ^^ Vi såg på film, låg och snacka, åt melon och "go gegga", spelade piano tillsammans, spelade gittar/sjöng tillsammans, sov, åt, blev spionerade på av en väldigt sneaky katt (som förövrigt är väldigt söt :]) Jag orkade verkligen inte så mycket igår, och derför skrev jag inte heller så mycket :P Idag är det söndag (thank you pointman for stating the obvious) och jag sitter med läxa, läxa, mera läxa och ett brev jag måste skriva klart. När jag är klar med läxa, läxa, mer läxa och ett brev, då ska jag... göra ännu mera läxa, en till läxa, försöka komma ikapp lite med matten, spela piano och dega. Fast just nu tar jag paus i allt läxande och skriver blogg istället. Fast för att vara riktigt ärlig har jag inte hunnit mer läxa än att läsa igenom psykologin. *drama button*
I fredags var jag som sagt hos Arvid. Nu ska jag skriva lite om det.
Efter att vi hade ätit klart, men fortfarande satt kvar vid bordet hoppade katten upp i mitt knä. Han påminde mig lite grann om Sally, för bägge två darrar. Skillnaden är bara att katter spinner, det gör inte Sally, som är en hund. Hon är bara ett nervvrak.

Vid det här laget hade Arvid rotat fram min kamera, för att ta kort på mig och katten (bild finns längst ner) och knyckt en starburst från mig :P (jag hade med mig några för jag tyckte det skulle vara najs att smaska på :P och för övrigt, för att byta ämne, så är de engelska starburst MYCKET godare än de amerikanska)
Förutom att äta, ta en massa bilder och titta på en sneaky katt så låg vi mest och degade i soffan. Det var ganska skönt. Vi snackade om den där veckan innan vi vart ihop, om att bägge hade gilalt den andra. Funderat lite på vad som hade hänt om vårt förhållande hade startat på ett annat sätt. Spock (katten) spionerade på oss då.

Vi var inte uppe så verst länge, för bägge två var ganska trötta. Men vi sov gött :)
När vi hade vaknat fick jag för mig att jag skulle bara säga "neh" helatiden. Iallafall en liten stund, tills Arvid hade räknat ut varför jag gjorde det. Det gjorde han, nästan. Han trode att det var för att jag bara skulle vara lite småjobbig, vilket jag ju var. Det var fel svar, men han fick rätt ändå. (A)
Men nu tänker jag gå tillbaka till mitt pluggande, annars kommer jag inte att orka med de :P
Ha det gött! KRAM! :)

(Jag är som alla andra, jag bara MÅSTE ha en massa bilder på mig själv)

Tandborste

Jag sitter i köket hos Arvid. Arvid är och duschar. Jag ska sova över här, och vill inte få traumatiska mardrömmar, så jag följde inte med honom dit.

Hej! :)

Idag när jag hade slutat så for jag ner till biblioteket för att möta up Arvid. När jag kom dit så spelade de ROCKBANDS! Alltså, det var så förra fredagen också, jag var där då med, men om man spelar TVspel på biblioteket, VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?  Efter att jag hade varit på biblioteket gick jag till apoteket för att fixa en tanborste, eftersom jag var klantig i morse och glömde min hemma. Jag skulle ha tagit en omväg, för när jag gick förbi kicks fick jag typ NÄSTAN ett astma anfall, och jag har inte ens astma...
Iallafall. Jag skulle bara blogga lite snabbt. Nu har jag gjort det. Arvid borde ha duschat klart snart, för jag är ganska så seg. Katten klöser mig! :P Men men. Ha de bäst, framförallt Sara, för hon äger!

Sommar...

Jag kom just å tänka på hur mycket jag saknar sommaren... Den absolut bästa sommaren som existerar i mitt minne... Allt underbart folk på stan, att få vara med Agnes i hennes suga, att få vara med Arvid, att få sova ut, att få chatta tills fem på morgonen utan att ha dåligt samvete, att få vara i England och träffa mina föräldrar, att få vara i göteborg och en massa mera... Min sommar var underbar, och den hade inte varit densamma utan mina nära och kära. Alla ni betyder <3

HEJ!
Jag har varit på lunch. Nu är jag tillbaka inne i skolan igen. Det är tyst här. Långt borta kan man höra några elever gå till sin lektion. De verkar ha trevligt. Det luktar parfym här, men Sara känner inte det, så förhoppningsvis kommer jag inte att reagera så farligt på det. Det svider i mina ögon och det sticker i näsan, men jag har nyss använt min ögonsalva. Sara sitter och smsar. Jag kom och tänka på i sommras... Najsare sommar finns inte!
Bara därför lägger jag ut sommarens mest cleana bild... (A)

Arvid vart glad när andré cyklade förbi x'D

Nyss frågade Sara vad Napoleon hette i förnamn, eller om han bara hette napoleon. "ADOLF" sa jag helt spontant. Det var lite fail, för jag tänkte på Hitler där... :P
Men jag håller med Sara, vad hette Napoleon i förnamn? För han kan väl inte ha hetat Napoleon Napoleon? Neee....
Vi ska svara på en massa frågor om Napoleon. Fråga ett är "Vem var Napoleon? Gör en kort biografi." Jag svarade;  "1. Napoleon var en diktator som bodde i frankrike. Han ville erövra världen för han var också en sån här maktgalen person som tror att hela världen ska kretsa kring en. Napoleon var den person som införde systemet att udda husnummer och jämna husnummer ska vavra på varsin sida vägen. Napoleon var även den person som kom på centmieter – meter – decimeter systemet. Detta uppskattas av många, men inte av MIG, för jag gillar inte matte.Napoleon hette förmodligen inte Adolf i förnamn, för inte vill väl historieboken att TVÅ galna diktatorer skulle heta samma sak, och inte kan väl en snigelätande fransman heta samma sak som eine Tysk?"
Jag måste ANTINGEN ändra på det, börja om, eller förvänta mig ett MVG... Jag börjar om :P
Sara tycker om mitt hår... *wakawakawakawaka* Sara har sin hand i mitt hår... *wakawakawakawaka* Sara har inte sin hand i mitt hår längre.... Men nu äre dags att plugga, historialektion commin up!
KRAM! :)

Jag heter Dessiré

Tydligen.

Hej!
Jag sitter i ett klassrum bredvid Sara och väntar på att lektionen ska börja. Jag är jätteglad, för jag kan andas här! Det finns inge parfym ALLS här! :D  Visserligen är det lite småkyligt, men kan väl inte få allt, antar jag. ;)
Nyss hade vi musikiteori. Läraren tror att jag heter Dessiré, alltid. Jag vet inte om det är att han blandar ihop mig med en tidtígare elev, eller om han bara, som han själv säger, tycker att det låter snyggare. *garv*.
Just nu är det närvärokontroll, och jag hörde nyss mitt eget namn ropas upp, så lektionen börjar typ.. nu, så Hej hopp! :)

Är jag fjortis nu?

Jag står i affären och kollar på en massa olika förpackninar. Men hur ska jag kunna bestämma mig för vilken jag ska ta? Jag väljer ut tre olkia, för att kunna välja bland dem. Svårt. Efter en liten stunds grubblande ringer min telefon. "Saved by the bell" tänker jag. Jag svarar, men lika mystiskt som telefonsamtalet började, slutar det en sekund efter att jag har svarat. Mystiskt. Samma nummer ringer en gång till. Ska jag våga svara eller inte? Jag bestämmer mig för att svara. Vad är det värsta som kan hända? "Hallå?" säger jag, lite smått hest. "hallååh" mummlar personen på andra sidan luren. "Jag har slutat nu. Är du kvar på stan?" Jag står med telefonen mellan huvudet och axeln, och tre förpackningar hårfärg i mina händer. "Nej" svarar jag, lägger tillbaka alla förpackningarna och börjar gå mot utgången. "ska du dit?" Det blir tyst en liten stund. Tystnaden bryts av att den mumlande personen tappar sin rygga på golvet. "Är du på ica? vänta där! jag kommer förbi". Läskigt. Ett mumlande monster ska komma och träffa mig på ica! Jag frågar om det är okej att jag far hem för att gå på toa först. Det får jag, han kommer förbi mig där istället.
...STALKER! Det mumlande monstret vet var min brevlåda bor!


Hej! :)

Idag har jag köpt hårfärg på ica! Eller snarare, jag var där, men toabehovet tog över, så jag köpte inte färgen, utan for hem istället. När jag hade gått på toa gick det ca 7 minuter, sen kom ett mumlande monster, eller André, som han egentligen heter, förbi mig för att dra ner mig på stan. Väl nere på stan gick vi in till teatern och letade efter min gonsalva och hans ryggsäck. Vi båda hittade vad vi sökte och gick ut glada :)
Efter ett tag satte vi oss på biblioteket, och vid det här laget hade Arvid joinat oss. Vi satt och babblade på, och tillslut stack André för att han skulle äta och fixa vinterdäck. Kvar blev då jag och Arvid. Det var mysigt. Jag satt i hans knä. Vi pratade och nån gång emellan orden gav vi varandra en puss. Efter en liten stund pratade vi inte längre, vi hånglade. Då kom Hannah och "hostade". Då vart jag glad, för Hannah är trevlig :) Hannah hade köpt en ny jacka, som var väldigt fin. Vi snackade ett tag till, och sen var det dags för mig att dra hem. Tyvärr var jag en liten aning trött, så Arvid var söt och bjöd mig på subwaykaka! :)
Efter att jag hade ätit middag gick jag och André till ica för att jag behövde min hårfärg, och han ville ha chips. När vi hade kommit ut från affären såg vi att skylten var lite smått bucklig, precis där siffran "23" stod. André tycker att siffran 23 förföljer honom, så därför var detta hysteriskt roligt.

Men men. Nu sitter jag här, med nyfärgat hår och undrar hur min naturliga hårfärg, som jag inte sett på fyra år, ser ut. Jag funderar på att gå och ta en macka, så KRAM :)

Klant! xP

Mullret från en lastbil avbryter mina tankar. Den kör förbi på E4-an, men jag hinner inte se vad som står på den. Jag bestämmer mig för att det inte är hela världen, och går vidare. Jag tar mig över bron och är framme på stan. Jag är fullt upptagen i min egna lilla värld, när jag helt plötsligt går in i en buske. Det är så typiskt mig! Jag väcks åter igen från mina tankar, ser mig omkring och försöker koppla vart jag är någonstans. Jag har aldrig varit här förut. Jag ser en tegelvägg på min ena sida, buskar framför mig, och buskar framför en tegelvägg på andra sidan om mig. Det luktar diesel, och jag förstår verkligen inte hur jag kan ha hamnat här. Tillslut vänder jag om och ser en cyckelstig. går rakt fram på den, jag menar, vart annars kan jag ha kommit ifrån?

Hej!
Idag efter skolan var jag social med Jonas, som skulle vänta på att få spela trumpet. Själv hade jag ändå inget bättre för mig, eftersom att jag hade teater på kvällen och det kändes ovärt att far hem emellan. När han väl började sin spelning drog jag mig mot stan. Jag visade mina släktdrag med pappa genom att gå fel och hamna nånstans mellan en massa hus.. Jag förstår fortfarande inte riktigt hur jag hamnade där, eller vart jag var, men jag lyckades iallafall ta mig till biblioteket för att träffa Hannah :) Vi gick och köpte middag och sen gick vi till teatern för att äta och vänta in att de skulle börja.  *Pil neråt* Hannah är söt :)

När teatern väl hade börjat hade vi avslappning, ryggmassage och improvisationsövningar. Det var awesome! :) När teatern hade slutat väntade jag in att Hannah och Andrés grupp skulle sluta, sen drack vi te tillsammans innan vi började gå hemmåt. Halvägs hem inser jag att jag har gjort någonting dumt.
- jag har tappat min ögonsalva på teatern! *drama button*
Men, det är inte hela världen. Imorgon är (förmodligen)  en relativt kort dag, och jag får ta fet kräm på morgonen och köpa en ny ögonsalva när jag slutat, om jag hinner.
Men nu borde jag kanske sova, om jag är smart.
BTW, kolla in http://www.argalappen.se :P Fullt AWESOME lappar! x'D
KRAM! :)

o.0

"Jag sitter vid mushkproduktion du måste hjälpa mig att följa strömmingen!"
Jag läser Saras sms... OMG, hon har skaffat sig en blogg! :O VAD HAR HÄNT MED VÄRLDEN? :O Först jag, och nu hon också? Nej, det är nånting som inte stämmer. DET ÄR REVULOTIOON! Vi ska erövra hela världen, eller åtminståne nån chokladbollssmet.

HEJ!
Än har jag inte hunnit göra så mycket, för det är fortfarande morgon (Eller om man ska gå på lovs-dyngs-rytmen, mitt i natten). Men dagen har iallafall börjat bra. Jag har fortfarande inte "kommit i målbrottet" än. Mina ögon är visserligen fortfarande röda, men det är åtminstone bättre än igår.
Men nu börjar vi musikproduktionen, så jag måste dra nu.
KRAM! :)

Det låg en bebis på golvet!

Det var tyst och mörkt. Det enda jag kunde höra var Arvids Andetag. Jag låg bredvid Arvid och kände hur Tord-Evert dunkade i mitt bröst. Det var en härlig känsla. Jag sa inte så mycket, för det skulle bara ha förstört stämningen, trots att jag inte kråkade som en 14-åring i målbrottet längre. Han höll om mig med en av sina armar, och höll mig i handen med den handen på den andra armen.
Idag är det fyra månader sedan jag och Arvid vart ihop, och jag kan fortfarande känna lukten av fönstret på åhlens barnavdelning, Jag kan fortfarande höra den Martin Stenmark låten som spelades i högtalarna, jag kan fortfarande se framför mig Random-side-walk-guy, och jag kan fortfarande känna den känslan jag kände första gången han kysste mig. Ett stort rus av lycka, kärlek och glädje.
Jag älskar Arvid.


HEJ! :)

Idag har jag återigen fått säga omkring 40 gånger att trots att jag pratar pubertalt, är hes, är knallröd runt ögonen och torr i ansiktet så smittar jag INTE. (eller smittar allergier nuförtiden?) Jag lät iallafall ganska roligt, men det gick inte så bra att sjunga. På lunchen pratade jag lite snabbt med Jonas, och han tyckte att jag inte ska snagga

mitt hår, för jag kunde inte ens prata ordäntligt. Dålig ursäkt, men jag köper de faktiskt! x'D Jag åt med Sara, Mårten, Angelica och en liten stund på slutet även Lina. Vår pratstund reculterade i en tävling mellan Mårten och Angelica om vem som kunde ta den högsta tonen. Angelica vann.
Efter skolan hade slutat så skulle jag träffa Arvid på biblioteket, så jag for dit. Det var några människor där, fast de byttes ut. Det var bara jag, Arvid och Dennis kvar när jag och Arvid gick.
Iallafall. Medan vi satt där kom CD en liten stund och babblade på. När han gick sa han "kolla, det ligger en unge på golvet", vilket fick alla att titta dit. Det var sant, det låg en bebis på golvet! Helt utan uppsyn och allt, den bara låg där! Vi bah satt å gapa och småskrattade lite. Sen var vi sociala med folket igen. Efter ett tag stack jag och Arvid hem till mig. När vi var där döpte vi våra hjärtan. Mitt heter Tord-Evert. Arvid hade mycket plugg, så vi hann inte vara med varandra så mycket. Men när han stack hem passade jag på att smyga mig till mitt piano. :)

Jag har inte så mycket mer att säga.. .Bara att jag älskar Arvid! :)
Hejdå. KRAM! :)

Sara är awesome!

Sitter och väntar på att min lektion ska börja... Nyss hade vi matte, och jag räknade faktiskt hela FYRA tal! *stolt* Och ännu bättre upp, jag förstod vad jag gjorde och jag dessutom gjorde rätt! :D
Just nu sitter jag mitt i klassrummet bakom Sara. Klassrummet är giftigt. Sara håller med mig.
Nu börjar jag . Typ.

Jag hade aldrig trott det, men jag är typ pepp på att blogga nu x'D
:)

Jag är allergisk mot parfym

Jag skyndade mig för att hinna i tid till lektionen... Och så kom min stora fasa! Det var ett monster, ja nästar rent av ett spöke. Det var....
DET FRUKTADE PARFYMMOLNET! :O
Jag hade inget vapen för att kunna kämpa, så jag var tvungen att fly fältet istället och hoppas på att molnet inte skulle följa efter mig. Jag försökte springa, för att snabbt komma ifrån monstret, men månstret hade redan attackerat mig. Mina knän gjorde ont, så jag var tvungen att ta det lugnt. Jag gick med snabba, plågade steg bort till trappen. För att inte överanstränga mina knän ytterligare när jag skulle ner för trappen så gjorde jag treåring-metoden, jag satte mig ner och åkte kana ner för trappen.
När jag kom ner för trappen var jag skadad, jag hade ont i mina knän, ont i min rumpa och svårt att andas. Tårarna rann och jag hade återigen hamnat i målbrottet.
Jag gick ut för att ta luft. Där vågade sig inte parfymmolnet ta sig, så jag var säker, för  den här gången.

HEJ!
Jag hade nyss lektion, men läraren bestämde sig för att vi skulle få sluta lite tidigare än vanligt, eftersom att vi ändå inte kunde fortsätta jobba på uppgiften vi har. Eftersom att jag ska få sjuss till vårdcentralen (tror jag det var)  om ca 20 minuter hinner jag ingen vart, SÅ jag hamnade framför min dator och pasar på att blogga lite.


EMILIA ÄR ASCOOOOL!!!


Idag på första lektionen fick vi en uppgift att göra en låt med minst en vers och en refräng. Till hjälp hade vi en MC-GUIDEN-tidning. Vi hade en kvart på oss. Min och Saras text vart... såhär;

She put a meetboll
on her fork
it was something I saw
Run away...
on the highway
from my mother in law

Weels goes roun round roouuuuund
I'm going away
I'm gonna live my life
My way

NU måste jag dock dra, för annars misar jag sjussen... Får blogga mera ikväll. Eller nån gång... JAG VET INTE! :D
KRAM! :)

Jag har en blogg!

OMG jag har en blogg! o.0

RSS 2.0