FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Igår var det delvis strålande sol och delvis spöregn.
Och jag tog studenten!
Eftersom att jag känner mig så jävla bra, rätt så trött och en aning ego för tillfället, slänger jag in en massa bilder och skriver inte så mycket. Jag syns på alla. Som sagt. Ego.
Utspringet. Bild tagen från skolans facebooksida.

 
"Det var vi som sprängde högtalarna i studion"
 

Det känns som att hela dagen mer eller mindre gick ut på att äta...
 
På kvällen åkte jag och min Dumfåne till Nydalasjön. Han tog lite bilder på mig. Laddar upp den här för att jag är så jävla bra! Och fett ego. :P

Nu väntar en awesome sommar och sen flyttar jag söderut för att gå Projektbildaren på Wendelsbergs folkhögskola.

Well DUH!

Jag sitter här i badrummet med färg i håret, eftersom att det bruna jag hade delvis skiftade i grönt (logiskt när jag hade lila innan det bruna) och jag vill att det ska vara snyggt på studenten på tisdag. Dessutom vill jag inte ta studenten som brunett två gånger. (För studenten tar man ju faktiskt bara två gånger. Eller hur var det där nu?)

Hur som helst. Jag läste användarmanualen eller vad det nu heter, och där stod det med stora feta bokstäver; "PRODUKTEN FÅR EJ FÖRTÄRAS!". Ja... Då var min söndagskväll förstörd... Vad ska jag nu sitta och mumsa i mig medan jag väntar på att färgen ska bli klar?


Bju på den här bilden. Bara för att. Jag är så otroooooligt cool och estetisk som har en bild i gråskala.

Måste också bara få skryta om att jag cyklade en mil idag! Mhm! Så duktig är jag! Och jag har ändå inte ont i knän, WIN!

Från och med tisdag kommer jag att blogga från en annan blogg. Detta för att jag faktiskt kom in på Wendelsberg och jag vill kunna jämföra mina tankar innan och efter. Dessutom har jag haft den här bloggen nästan ett år, skäms på mig som inte har bytt än. Hehe. Nejmen den bloggadressen postar jag här på tisdag! (För den som vill stalka mitt liv som projektbildare) (Fast jag flyttar först i augusti) (och som vanligt överanvänder jag paranteser) (jag gillar paranteser) (och choklad)

Intressant dag

Jag var idag och blev sminkad och fotad inför studenten. Högst ofrivilligt. Det känndes skumt att sitta där och bli petad i ögonen och borstad på kinderna av någon tjej jag inte ens viste namnet på, sen att stå i högst onaturliga positioner och förväntas le medan fotografen tog massa bilder. Nu sitter jag och känner mig som en död fisk, som består av ca 80% smink. På långt håll ser man ingen skillnad på mig hur jag ser ut nu och hur jag ser ut osminkad, men på nära håll ser jag sjukt onaturlig ut. Ja, på det viset är det. Så alla tackkort som skickas ut med en bild från denna fotografering kommer att föreställa en tjej som nästan ser ut som jag.

Det här med att leka sminkdocka och stå modell är uppenbarligen inte min grej. Något som däremot är min grej är Projektbildaren 2012/2013! Idag fick jag antagningsbeskedet. JAG KOM IN!!! Lycklig tjej är lycklig!

Snart heter jag också Glenn...

Jag har också fått tag på en dator som jag ska ha under mitt år i söder. Det är en 6 år gammal macbook som jag fick för 250 spänn. Inte världens bästa dator kanske, men den duger gott och väl till vad jag behöver den till medan jag sparar ihop pengar till att köpa en bättre dator sen. Jag sitter på den datorn just nu, och det märks verkligen att jag använt skoldatorn (som jag lämnade in i tisdags) alldeles för länge.

Annars har jag idag köpt dricka inför studenten och spelat kort med mormor.  Eftersom att vi spelade med en kortlek jag fått av min kära Christoffer så "anklagade" hon honom för att ha förtrollat kortleken till min fördel. 

Hur som helst. Kvällen är ung och ikväll ska jag fira med min söta pojke att jag om två månader flyttar hundra mil ifrån honom. (gosh, det där lät brutalt)

Wall of text... Heh.

Jag får helt enkelt ta och isolera mig ett tag.

Det gjorde faktiskt mer ont än jag trodde det skulle göra.

Ett jävla ord till om balen och jag svär att jag kommer spy!

En vecka senare

I natt, klockan fyra eller något åt det hållet, lämnade jag in min sista inlämningsuppgift innan studenten. Det känns så jävla bra! Det enda jag har kvar är ett matteomprov, men det ska nog gå bra. Jag har knappt sovit på hela veckan. Jag har haft massa plugg och både den ena och den andra jobbrelatera utbildningen på olämpliga tider. Men nu känns det bra.

För precis en vecka sedan, eller ja, om några timmar, kom jag hem från Mölnlycke där jag var på antagningsintevju för folkhögskolan jag sökt. Det gick helt okej, och jag får troligtvis veta i veckan huruvida jag kommer in eller inte. Jag kommer förmodligen gå på helspänn fram tills dess.

Jag är trött som ett fån. Kommer alldeles strax att somna känner jag. Imorgon är inte idag. (well duh)

RSS 2.0