Danmark idag!

Idag sitter jag och är lite halvbitter på musikskolan som hyrt in sig här. De väckte mig igår med sitt övande, och idag med. Igår lät det som att de spelade i alla möjliga tonarter samtidigt och i varsin takt. Idag låter det som ungefär 70 ostämda säckpipor och en trummis. Visst, det är jätteroligt att de har ett musikläger eller vad de nu är för något, jag hade älskat att vara på ett sådant. Jag hade inte ens haft någon som helst irritation om det inte vore för deras högljudda disco de hade igår kväll... Det hördes tillochmed i mitt rum, och i mitt rum brukar det inte höras ens när vi har liveband i samma rum som de hade disco. En i min klass fick sjukt brutal huvudvärk av det och trots att internatansvarige hade sagt åt de att dämpa sig och att några elever varit nere och gnällt några gånger så hjälpte det inte. Sista gången hjälpte det, när jag och två till gick ner i pyjamas och morgonrockar och gnällde. Jag i spetsen. Heh, det var roligt, jag fick vara "the angry neighbour"! 
 
Idag drar vi på studieresa. Halva klassen till Oslo och halva klassen till Köpenhamn. Jag är i danmarkgruppen. Jag tror det kommer bli rätt kul även om jag från början hellre ville till Oslo. Shit the same, det kommer vara najs hur som helst. Det känns lite som att jag flyr undan från musikskolan i och med att jag igår drog till Robert i Göteborg över dagen och idag drar till Danmark. Lite lustigt. Faktiskt. 
 
 

Bloggeliblogg

Så det här med att jag skulle fortsätta blogga här gick ju jävligt bra. Ibland önskar jag att jag satt och hade bara en och samma blogg, dvs att jag skulle ha hållt mig till den jag hade från början. Varför detta behov av att byta blogg hela tiden? Det har bara resulterat i att jag inte har bloggat alls, för att jag inte har kommit igång ordäntligt. Tror jag. Jag hade velat skriva ner mina tankar för hela det här året, men so far, det har inte gått så bra. Och nu är året snart slut. Jag har försökt kopiera över alla mina gamla inlägg till ett och samma ställe. Big surprice, jag startade en helt ny blogg för det. Idioti? Ja. Det går segt, och dessutom är en av mina bloggar raderade. Det var inte jag som raderade den. Blogg.se tyckte väl att jag hade varit inaktiv eller nåt, vilket suger apballepung. Alla mina tankar sen den perioden av mitt liv är nu puts väck. Det är som att de inte exsisterade. Jag blev faktiskt riktigt lessen när jag upptäckte det, för jag hade ändå lagt ner ganska mycket av min tid på den bloggen, tid som jag egentligen inte hade. Jag tycker om att läsa mina egna tankar så här några år senare, för att se hur jag tänkte då. Det gör att jag lär känna mig själv mer. 
 
Jag sitter just nu i mitt rum och försöker ignorera orkestern som spelar en våning ner. Det låter helt fantastiskt dåligt i och med att i stort sett ingen vet vad de håller på med. Trots detta låter det betydligt bättre nu än för några timmar sedan. Eller så var det bara den nyvakna jag som var så irriterad på att de väckte mig att det gjorde det värre än det var. 
 
Igår var vi i Landvetter och hade högstadiedisco. Ironiskt nog höll vi till under ett bibliotek. Imorgon ska vi med klassen åka till Danmark. Halva klassen i alla fall. Andra halvan åker till Norge. Jag hade hellre velat åka till Norge, men det här blir säkert bra det med. 
 
Jag tänker fortsätta med att kopiera över blogginlägg till den nya bloggen. Inte alla, men några i alla fall. Jag vill samla så mycket av mina tankar som möjligt på ett och samma ställe. Det går lite emot vad jag precis sa, men det skiter jag totalt i. Vissa saker vill jag inte riktigt komma ihåg, och jag vill mest ha positiva saker där. Vilken adress den bloggen har spelar ingen roll. Just nu är den ändå bara till för mig själv. Jag kanske öppnar upp den sen, om jag får lust. I sådana fall blir det när jag har kopierat över mitt liv klart till den. 
 
Det här blir ett långt inlägg. 
 
Vad hände med den här bloggen egentligen? Av alla de bloggar jag har haft så har det här ändå varit den bästa. Varför slutade jag blogga just här? 
 
Mycket spännande. (som i nej) 

RSS 2.0