Nu har Sara läst lite propaganda!! :O

Eftersom att Sara nyss läste klart lite propaganda så ska hon nu få skriva nåt från min blogg. Från och med nu, SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;

Jaha.. ja jag måste säga att det är vitt/grått väder idag, prognosen framåt ser ..inte ut på något sätt alls eftersom jag inte har någon. Idag är det studiepasset och möte som gäller! Hehe fika :D
Lalalaaa.. propagandaaaa
Tio i ett.
Ja Skogsmulleåsnan frågade
Em... alltså jag tänker inte så mycket på något just nu. Hon tycker jag skriver för snabbt för att hon ska uppfatta några ord. Em.. tja. Tranbärssås!
Alfonsåberg äter kakor och dansar Lindy Hop! :O

Hare bra!

BAJS :D

UNDERBART!!

Dagens "facebook-tumme-upp", bussen!

Verkligen, jag är ganska lat av mig och tar alltså bussen till och från skolan, trots att det inte är särskillt långt. När jag tar bussen måste jag göra ett byte vid vasaplan. När min första buss landade vid vasaplan såg jag min andra buss fara iväg.

Jag står kvar vid hållplatsen ändå, i hopp om att det ska komma en extra buss. Det gjorde det! Och vi var TVÅ personer som skulle med den.

Bussen brukar var ÖVERFULL, dvs, folk sitter i knät på varandra, trängs, får knappt nå andrum och bussen måste ibland åka ifrån folk som vill på bussen.

Den vi åkte med... Det var jag och en till som åkte. HELA VÄGEN! Den åkte ca 5 minuter efter den första, och kom fram ungefär en halv minut efter den första. Man kände sig verkligen viktig när man såg en stort jäkla drös av människor gå ut från den andra bussen, som dessutom var lite mindre än den vi åkte med.

That is... UNDERBART!! x'D

tanke...

Imorgon ska jag träffa Arvid på hans skola. Jag ska PÅ EGEN HAND ta mig till hans skåp.
...Jag gissar att jag kommer gå vilse -.- (framförallt med tanke på att mitt lokalsinne är sämst, jag har bara varit där två gånger tidigare och skolan är STOR!!!)

Känns lite skumt. Ungefär som mitt shampoo. o.0

Det äger!

Jag tänker inte påstå att det är varmt ute, men varmare är det, och det är AWESOME!
Nu kan jag gå omkring i de kläder jag själv vill gå omkring i utan att frysa häcken av mig. ^^
Jeans + T-skrirt + kofta, see you next time I FEEL like wearing it! ^^ Now I'm back on the skirt and THA-knes-strumpor! ^^ (Saras fel :P)
För övrigt är det måndag. Ganska blä, hade velat ligga och sova hela dagen. Ingen vidare lust för skola.
När jag kommer hem ska jag nog spela TVspel ett tag, för det var ett tag sen jag gjorde det :P
That's all 4 now.
CHAO! ^^

Bilden tog jag från google; http://scratch.mit.edu/static/icons/gallery/37828.png?t=2009-04-22+09%3A52%3A51

Idag är det bara en sån dag.

Ibland känner man inte för att göra någonting alls, förutom att bara skrika.
Ibland är det väldigt skönt att bara skrika.
Vägrar skolan idag. Är verkligen inte på humör.
Det är slut mellan mig och Arvid nu.
Helvete.
Mår inte alls bra. Hatar avsked. Tål de inte. Men vi ska försöka vara vänner i alla fall. Jag hoppas att det kommer att gå, för jag vill verkligen inte att han ska försvinna från mitt liv. Han har varit en så sjuk stor del av mig.

Nyårsfest som ägde!

Kanske lite sent nu, men jag skiter i det och skriver ändå.
Denna nyårsafton var den bästa jag någonsin varit på. Verkligen, det var en UNDERBAR fest med underbara människor! Dessutom den första nyårsfesten jag inte kännt mig totalt malplacerad på. Serriöst, SJUKT MKT CREDS till Nicole och Emilia som ordnade det här. Jag vill minnas den här kvällen för alltid! Jag har kvar en klädnypa. Det står "Paula" på ena sidan och "Penis" på andra. (Detta för att Julia sprang omkring och skrev penis på folks armar, men jag tål inte den typen av penna, så hon skrev inte på mig. Paula skrev då på sin klädnypa och gav mig för att jag inte skulle känna mig utanför)

Kvällen bestod bland annat av en massa trevliga folk, roliga lekar, klädnypor som skulle hjälpa till att hålla reda på vems glas som var vems, och god mat som hade ordnats med hjälp av knytkalas (jag tog med två tacopajer) och jag smakade av allt. Det fanns en massa pajer! Enligt Betty var det en av pajerna som smakade barbiehuvud. Jag har aldrig smakat barbiehuvud, så jag får helt enkelt ta och tro på hans ord i den frågan. Vems paj det var vet jag inte. (Känns lite skumt att babbla om paj, jag kallas ju för paj) Vid tolvslaget var vi ute i centrum och kollade på fyverkerierna, och så pratade jag med min nörd i telefon. Det var lite synd att han inte var där, men det var trevligt att höra hans röst i alla fall.

Fast jag tänker inte babbla på så mycket mer nu.

Men i efterskott, GÖTT NYTT ÅR!

RSS 2.0